Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ερώτηση Καπερνάρου για το επίδομα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ερώτηση σχετικά με τους ανέργους που δεν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας, κατέθεσε ο Βασίλης Καρπενάρος, προς τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει ότι ''το βιοτικό επίπεδο των ελλήνων είναι αισθητά χαμηλότερο το τελευταίο διάστημα, λόγω των γνωστών σε όλους μας σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα και των λανθασμένων οικονομικών επιλογών της κυβέρνησης''.

''Επειδή, η κοινωνική αναλγησία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Επειδή, η ανεργία καλπάζει και οι προβλέψεις είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές, ερωτάσθε:

Τι προτίθεστε να κάνετε ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν θα υπάρξουν νέα κρούσματα παράνομων ενεργειών που κοστίζουν πολύ ακριβά στον ΟΑΕΔ;

Ποιες οι κινήσεις που προτίθεται να κάνει το υπουργείο σας ώστε να λαμβάνουν το απολύτως αναγκαίο επίδομα του ΟΑΕΔ όλοι ανεξαιρέτως οι άνεργοι;

Το κοινωνικό κράτος πως θα παρέμβει ώστε να διασφαλίσει τουλάχιστον τα στοιχειώδη για τους έλληνες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας;''.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.