Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Αίσχος! Έκλεψαν τρόφιμα και ρούχα απο την Κιβωτό του κόσμου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ξεπέρασε κάθε όριο το θράσσος των κακοποιών που λήστεψαν την αποθήκη της Κιβωτού του κόσμου, της οργάνωσης που ίδρυσε ο πατέρας Αντώνιος για να βοηθά εκατοντάδες παιδιά και οικογένειες που ζουν μέσα στη φτώχεια.

Οι ληστές δε σεβάστηκαν ούτε αυτό. Χωρίς ντροπή παραβίασαν τα ξημερώματα της Κυριακής την είσοδο της αποθήκης της Κιβωτού του κόσμου που βρίσκεται στον Κολωνό.

Με σιδηρολοστούς άνοιξαν τις κούτες με τα τρόφιμα που προορίζονταν για το συσσίτιο και άρπαξαν 400 κιβώτια με λάδι και άλλα προϊόντα. Ομως δεν αρκέστηκαν σε αυτά. Εκλεψαν και ρούχα που θα δίνοντας σε παιδιά και οικογένειες που τα έχουν απόλυτη ανάγκη.

Την κλοπή ανακάλυψαν το πρωί της Δευτέρας 3/09/2012 συνεργάτες της Κιβωτού οι οποίοι αμέσως ειδοποίησαν τον πατέρα Αντώνιο, τον άνθρωπο που το 1998 ίδρυσε την Κιβωτό σε ηλικία μόλις 26 ετών, μόνο και μόνο για να προσφέρει αγάπη και βοήθεια στους συμπολίτες μας που την έχουν ανάγκη. Aπό τότε έχει κάνει πολύ και καλή δουλειά.

Δυστυχώς το προγραμματισμένο συσσίτιο δε θα γίνει μετά την κλοπή των τροφίμων μέχρι να κάποιοι να προσφέρουν από το υστέρημά τους νέα τρόφιμα και ρούχα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.