Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Κάντε πικνίκ στην πρωτεύουσα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ποια μέρη ενδείκνυνται για δραστηριότητα.

Θέλετε πικνίκ; Γίνεται και στην Αθήνα! Ο καιρός λοιπόν είναι καλός, αρκετά χρήματα για εξόδους σε εστιατόρια δεν υπάρχουν οπότε ετοιμάστε τα τάπερ και βγείτε στα πάρκα που διαθέτει η πρωτεύουσα. Άλλωστε, κάποιες φορές, πιο σημαντική είναι η παρέα παρά η τοποθεσία. Κάντε το και θα το καταλάβετε…

Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης Αντώνης Τρίτσης

Το συγκεκριμένο πάρκο βρίσκεται στα σύνορα των δήμων Ιλίου, Αγίων Αναργύρων και Καματερού και είναι ένα από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν στην πρωτεύουσα. Ένα πολύ καλό του σημείο μάλιστα είναι η λίμνη με τις καλαμιές που φιλοξενεί πάπιες και ψάρια γλυκού νερού.

Σε όλο το πάρκο υπάρχουν ξύλινα παγκάκια στα οποία μπορείτε να κάτσετε για φαγητό ή για να απολαύσετε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με την παρέα σας.



Άλσος Καισαριανής

Προμηθευτείτε ένα τραπεζομάντιλο και κάτι για να ακουμπήσετε και απολαύστε το καταπράσινο και τα πλακόστρωτα δρομάκια του. Αν σας τελειώσει το νερό πάντως, υπάρχει ένα καφέ εκεί κοντά για να ξεδιψάσετε.

Λόφος Φιλοπάππου

Εφτακόσια στρέμματα όλο πεύκα, χωμάτινα μονοπάτια ιδανικά για εξερευνήσεις. Ο λόφος προσφέρει άψογη θέα στην Ακρόπολη, το Ηρώδειο και το Λυκαβηττό. Είναι σε πολύ κοντινή από το κέντρο της πρωτεύουσας και μπορούν να το επισκεφθούν οι περισσότεροι.



Αυτά τα μέρη είναι από τα πιο γνωστά της πρωτεύουσας για περίπατο και πικνίκ. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η καλή παρέα και φυσικά μια ηλιόλουστη μέρα για να μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.