Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ο άνδρας με το μεγαλύτερο στήθος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κινέζοι γιατροί του Jinan Chest Hospital που ειδικεύεται στις επεμβάσεις του στήθους και βρίσκεται στο Πεκίνο, ισχυρίζονται πως ανακάλυψαν τον άντρα με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. Πρόκειται για έναν 53χρονο αγρότη που λέγεται Guo Feng, ο οποίος ανέφερε: «Το στήθος μου άρχισε σιγά-σιγά να μεγαλώνει πριν 10 χρόνια, όμως σε καμία περίπτωση δεν πίστευα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει γίνει ανυπόφορη και γυρίζω όλα τα νοσοκομεία για να βρω βοήθεια, αλλά κανείς δε μου δίνει λύση. Έχω ξοδέψει όλα μου τα χρήματα σε εξετάσεις και νοσηλείες. Το μόνο αποτέλεσμα είναι ότι το στήθος μου είναι μεγαλύτερο από ποτέ. Κάποιες στιγμές σκέφτομαι πως οι γιατροί δεν θέλουν να με βοηθήσουν διότι με θεωρούν σπάνιο ιατρικό φαινόμενο».

Οι γιατροί δεν θέλουν να προχωρήσουν σε επέμβαση πριν βρουν την αιτία αυτού του προβλήματος. Ο ειδικός γιατρός του νοσοκομείου Zhang Lilan λέει: «Ο Guo Feng είναι άντρας από κάθε άποψη, εκτός από τα πολύ μεγάλα στήθη του. Είναι αγρότης και δυσκολεύεται πολύ όταν κάνει χειρωνακτικές εργασίες. Τραβάει την προσοχή των άλλων και οι συγχωριανοί του τον χλευάζουν και του γυρίζουν την πλάτη».

Ο διευθυντής της κλινικής Gaoyong Hong δήλωσε: «Αναρωτηθήκαμε μήπως λόγω της εργασίας του έφαγε ή εισέπνευσε κάποιο δηλητήριο, αλλά δεν βρήκαμε καμία τέτοια ένδειξη στις εξετάσεις αίματος. Η κατάσταση της υγείας του είναι φυσιολογική. Επίσης διαπιστώσαμε πως η αύξηση του στήθους δεν προέρχεται από κάποια κακοήθεια. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για καλοήθη λιπώδη ιστό».

Όταν θα ολοκληρωθούν οι εξετάσεις και έχουν μια πλήρη εικόνα οι γιατροί, θα προχωρήσουν στις απαραίτητες επεμβάσεις για να απαλλάξουν τον Guo Feng από το στήθος που είναι πιθανό να του δώσει μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Guinness.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.