Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Τον βοήθησε και της έδωσε 20.000 δολάρια για να στηρίξει την θεραπεία της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο δισεκατομμυριούχος Ty Warner, βρέθηκε να τριγυρίζει "χαμένος" με το αυτοκίνητο του στn Santa Barbara, των ΗΠΑ πριν από λίγο καιρό και μπήκε σε ένα παρκινγκ για να ζητήσει οδηγίες για το που πρέπει να κατευθυνθεί.

Την ίδια ώρα η τύχη έφερε και την ομογενή Jennifer Vasilakos στον ίδιο χώρο.
Η γυναίκα , σύμφωνα με όσα μεταδίδουν Μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, μοίραζε φυλλάδια, προσπαθώντας να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό για την θεραπεία με βλαστοκύτταρα που, σύμφωνα με τους γιατρούς, χρειαζόταν.

Οι δύο, ο δισεκατομμυριούχος και η ομογενής άρχισαν να συζητούν για το πρόβλημα υγείας της γυναίκας. Οι νεφροί της Jennifer, είχαν υποστεί ζημιά και οι γιατροί της είχαν αποκλείσει την μεταμόσχευση, εξαιτίας προηγούμενου ιστορικού της με καρκίνο του δέρματος.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο blog της ,περνούσε 14 ώρες την εβδομάδα στην αιμοκάθαρση και ήλπιζε να συγκεντρώσει χρήματα για θεραπεία με βλαστοκύτταρα εκτός ΗΠΑ, καθώς κανένα νοσοκομείο εκεί δεν μπορούσε να την βοηθήσει.

Αφού του έδωσε οδηγίες για το που θα κατευθυνθεί ο Warner της έκοψε μία επιταγή των 50 δολαρίων και υποσχέθηκε ότι θα «επιστρέψει» με περισσότερα.
Όταν η Βασιλάκος έλαβε το τσεκ των 20.000 με το ταχυδρομείο, όπως λέει η ίδια ξέσπασε σε λυγμούς.

Μετά από μία γραφειοκρατική διαδικασία, προκειμένου να πειστούν οι αρμόδιες αρχές ότι η επιταγή δεν έπεσε σε λάθος χέρια, το ποσό εκταμιεύτηκε και η γυναίκα ήταν έτοιμη να κλείσει τα αεροπορικά της εισιτήρια.

Σε γραπτή ανακοίνωση του, πριν λίγες ημέρες, ο δισεκατομμυριούχος εξήγησε ότι η δωρεά του δεν αφορούσε μόνο την Jennifer, αλλά ήταν μία προσπάθεια να αφυπνίσει τον κόσμο σχετικά με τις εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπως τα βλαστοκύτταρα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.