Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Γυαλιά ηλίου & τα μάτια σας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τα γυαλιά ηλίου, που θα έπρεπε να μας συντροφεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, το καλοκαίρι επιβάλλεται να τα φοράμε προκειμένου να προστατεύουν τα μάτια μας από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες σε καθημερινή βάση.

Πολλά τα χρώματα, άπειρες οι προτάσεις των διάσημων οίκων οπτικών, ποικιλία στα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους και ευφάνταστοι συνδυασμοί με τα ρούχα μας, καθώς αποτελούν και ένα από τα διαχρονικά αξεσουάρ, που συμπληρώνουν το ντύσιμό μας. Ωστόσο, μια βόλτα στα μαγαζιά ίσως μας μπερδέψει λίγο, διότι οι προτάσεις είναι πολυάριθμες και εμείς… τα θέλουμε όλα!

Συν τοις άλλοις, οι τιμές τους είναι αρκετά υψηλές για τα τωρινά δεδομένα εκτός κι αν ψάξεις αρκετά, για να ανακαλύψεις συμφέρουσες προσφορές.

Το metrogreece.gr, επικοινώνησε με τον κ. Δημήτρη Αναστασόπουλο, Ιδιοκτήτη Οίκου Οπτικών στην Αμαλιάδα και έμαθε για όλους μας τις νέες τάσεις στα γυαλιά ηλίου, όπως επίσης και όλες τις λεπτομέρειες για την κίνηση των πωλήσεων της περιόδου που διανύουμε:

«Ο κάθε πελάτης επιθυμεί να επιλέξει ένα προϊόν, που θα είναι οικονομικά συμφέρον και αισθητικά καλαίσθητο, έτσι ώστε να καλύψει όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του. Η νέα τάση στα γυαλιά ηλίου για φέτος το καλοκαίρι είναι οι μπλε καθρέφτες και το διαχρονικό στυλ ή αλλιώς ρετρό, το οποίο παραμένει στη μόδα όλες τις εποχές και δεν χρειάζεται να το ανανεώνουμε συνεχώς στις δύσκολη οικονομικά εποχή, στην οποία ζούμε. Επίσης, ιδιαίτερα δημοφιλής είναι φέτος ο τύπος των γυαλιών ηλίου, που έχουν το λεγόμενο σχήμα Ω, που είναι στρογγυλά και ταιριάζουν σχεδόν σε όλους τους τύπους προσώπων. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να αναφερθεί, ότι χρειάζεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την αγορά των γυαλιών μας, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι για την αυθεντικότητά τους, καθώς στις μέρες μας “ανθίζει” το παραεμπόριο και σε αρκετές περιπτώσεις η παράνομη δράση στις πωλήσεις. Γι’ αυτό, συνίσταται να ζητάμε να μας επιδεικνύεται και το βιβλιαράκι γνησιότητας που τα συνοδεύει, όπως επίσης και η κατάλληλη θήκη που προορίζεται για τα γυαλιά ηλίου που επιλέγουμε, από το κατάστημα που τα προμηθευόμαστε».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.