Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εγκαίνια κοινωνικού παντοπωλείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Το τρίτο Κοινωνικό Παντοπωλείο του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» εγκαινίασε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στη Δάφνη, παρουσία Εκπροσώπου της Α.Μ. Αρχιεπισκόπου Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου, Eκπροσώπου και Στελεχών της Κυβέρνησης, Εκπροσώπων Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας, λοιπών επισήμων και πλήθος λαού της τοπικής κοινωνίας.

Στη διάρκεια των εγκαινίων έγινε παρουσίαση των δράσεων της «Αποστολής» με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο του οργανισμού και τις παρεμβάσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα με γνώμονα την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων.



Ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος στην ομιλία του τόνισε ότι η «Αποστολή» ως φορέας κοινωνικού έργου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ανοίγει σήμερα τις πόρτες του τρίτου Κοινωνικού Παντοπωλείου δίνοντας την δυνατότητα πρόσβασης σε ακόμη περισσότερους κατοίκους στην πρωτεύουσα και ιδιαίτερα των ασθενέστερα οικονομικά ευνοούμενων συνανθρώπων μας με σκοπό την διευκόλυνση των αναγκών τους και την παροχή ουσιαστικής βοήθειας στον καθημερινό τους αγώνα για επιβίωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.