Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Από την αναπηρία της ενημέρωσης, στην ενημέρωση για την αναπηρία... ή μάλλον έναν αχταρμά αυτών των δύο;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τελικά αρχίζω κι αναρωτιέμαι κάποιοι είναι τόσο ηλίθιοι ώστε να γίνουν επικίνδυνοι ή είναι τόσο επικίνδυνοι γιατί γίνονται όλο και πιο πολύ ηλίθιοι; Μπορεί ο κάθε άσχετος για την κονόμα, το κέρδος και το προσωπικό κατά κύριων λόγο όφελος (διαφημίσεις και λοιπά άλλα έσοδα) να κοροϊδεύει τους αμεα και να τους διαδίδει ψευδείς ή λάθος ή και ανακριβείς ειδήσεις; Μπορεί ο καθένας να κάνει ότι θέλει, όπως θέλει και ατιμώρητα; Να διαδίδει ότι γουστάρει και μην δίνει και το δικαίωμα σχολιασμού ώστε να υπάρχει και η απάντηση ή και διάψευση των όσων λέει; Φαίνεται στην χώρα που λέγεται Ελλάδα μπορεί... και μπορεί να το κάνει όλο το παραπάνω και εις βάρος μια από τις πιο ευπαθείς ομάδες πληθυσμού της χώρας... τους ΑμεΑ... στα άτομα με αναπηρία.


Ameagreek.gr από την αναπηρία της ενημέρωσης στην ενημέρωση για την αναπηρία... όπως λέει το σλόγκαν τους... που μάλλον σε αυτούς ισχύει κάτι ενδιάμεσο. Δηλαδή; Αναπηρία της ενημέρωσης για την αναπηρία. 

Τι θέλω να πω με όλα αυτά; 
Οι αυτοαποκαλούμενοι σαν το καλύτερο site για την αναπηρία... έκαναν πάλι το θαύμα τους. Για άλλη μία φορά διέδωσαν ανακριβής και λάθος στοιχεία. Είχαμε και παλαιότερα χτυπήματα: βλέπε εδώ με τα λάθος ποσά των επιδομάτων της πρόνοιας ή και εδώ για το ότι ζητάνε αμοιβή για την ενημέρωση που μπορείς να βρεις δωρεάν παντού, αλλά αυτό που έκαναν κατάφερα για άλλη μια φορά να τους ξεπεράσει.

Το σκέφτομαι σοβαρά και να βάλω σύνδεσμο... για το τι έκαναν ή μάλλον έγραψαν πάλι. Γιατί προφανώς με κάθε πάτημά μας (που αυτό επιδιώκουν) βγάζουν λεφτά... οι κύριοι... κερδίζουν από τις διαφημίσεις που έχουν και προβάλουν ανελλιπώς από το site τους.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή να δείτε τι συμβαίνει. Με πληροφόρησε φίλη πως βήκε μια νέα ενίσχυση για τους αμεα. Λέω ώπα να και κάτι καλό. Ψάχνω την πηγή και κάτι δεν μου πήγαινε καλά (βλέπετε ξέρω τι γκάφες έχουν κάνει το λίγο διάστημα που "ενημερώνουν").  Ψάχνω στην εσαμεα τίποτα. Ψάχνω στο διαδίκτυο όχι πολλά πράγματα. Βρε τι έγινε μόνο σε έναν το είπαν λέω; Ούτε η ΕΣΑμεΑ; Καινούργιο επίδομα; Συνεχίζω να ψάχνω και τι βρίσκω; Βάφτισε το εν λόγω σιτε ως νέο επίδομα ποιο λέτε; Το επίδομα βαριάς αναπηρίας που δίνει η πρόνοια εδώ και δεκαετίες... άκουσον άκουσον... Και το βάφτισαν και ωραία: ΝΕΟ: Επίδομα οικονομικής ενίσχυσης ΑμεΑ. Ναι κύριοι τα καταφέρατε. Μέχρι την ώρα που γράφω αυτές τις γραμμές 215 άτομα έχουν μπει και σας έχουν διαβάσει. 


Ορίστε και η σχετική εικόνα:


Οι κύριοι και οι κυρίες πλέον εκεί είναι επικίνδυνοι. Ας τους μαζέψει κάποιος. 
Ameagreek.gr από την αναπηρία της ενημέρωσης στην ενημέρωση για την αναπηρία... όπως λέει το σλόγκαν τους... που μάλλον σε αυτούς ισχύει κάτι ενδιάμεσο. Δηλαδή; Αναπηρία της ενημέρωσης για την αναπηρία. 

Κάτι τέτοιες ώρες είναι που θυμάμαι τα σοφά λόγια του Αϊνστάιν: Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο.


Νότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.