Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Πάτρα: Μέχρι τις 29 Ιουνίου - καλώς εχόντων των πραγμάτων - τα προνοιακά επιδόματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο Δήμος Πατρέων και ειδικότερα η αρμόδια Αντιδημαρχία Υγείας- Πρόνοιας είναι έτοιμη να κινήσει τις διαδικασίες, για να καταβληθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, τα προνοιακά επιδόματα στους δικαιούχους, το Υπουργείο Εσωτερικών όμως μέχρι σήμερα, δεν έχει αποστείλει τα χρήματα στο ταμείο του Δήμου, για να μπορέσει και αυτός με τη σειρά του, να τα καταθέσει στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Ο Αντιδήμαρχο Υγείας –Πρόνοιας, κ. Χαράλαμπος Στανίτσα, σε νέα του δήλωση, τόνισε ότι το Υπουργείο, την Παρασκευή 8 Ιουνίου, απέστειλε έγγραφο στον Δήμο, με το οποίο ζητούσε τον ακριβή αριθμό των δικαιούχων και το αντίστοιχο ποσό χρημάτων που αναλογεί για τα επιδόματα. «Η Αντιδημαρχία, άμεσα –επισημαίνει ο κ. Στανίτσας- την Δευτέρα, 11 Ιουνίου, έστειλε το έγγραφο με τις πληροφορίες που ζητούσε το Υπουργείο και από κει και πέρα, ανέμενε την αποστολή των χρημάτων. Παρά τη συνεπή στάση της Διεύθυνσης Υγείας –Πρόνοιας, του Δήμου Πατρέων, αποστέλλοντας όλα τα έγγραφα, το Υπουργείο Εσωτερικών, μέχρι σήμερα Παρασκευή 15 του μήνα, δεν έχει στείλει στον Δήμο ούτε ένα ευρώ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας με το Υπουργείο, υπήρξε η δέσμευση, ότι τα χρήματα θα σταλούν, την Τρίτη 19 Ιουνίου. Από εκείνη την ημέρα, απαιτούνται 8 εργάσιμες ημέρες, προκειμένου να τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και να παραλάβουν οι δικαιούχοι τα προνοιακά επιδόματα.

Συνεπώς, αν το Υπουργείο, τηρήσει τη δέσμευσή τότε τα επιδόματα θα δοθούν στις 29 Ιουνίου».





Πηγή: http://www.thebest.gr

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος

    το αιγάλεω δεν ξέρω σε ποιο γραφείο πρόνοιας ανήκει φίλε μου. ξέρεις εσύ σε ποιο γραφείο είσαι;
    πάντως τελευταία ενημέρωση για το σε ποια φάση είναι ο κάθε δήμος με την ταυτοποίηση των απογραφθέντων είναι εδώ http://amea-blog.blogspot.de/2012/06/blog-post_4113.html. οι δήμοι που φτάνουν στο 100% θα πληρώνουν όπως φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.