Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

«Νιώθω σαν τέρας»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Λόγω τραγικού λάθους του οδοντιάτρου της.

Μια μητέρα από την Αγγλία ισχυρίζεται ότι νοιώθει σαν τέρας, ύστερα από μια άκρως αποτυχημένη οδοντιατρική επέμβαση, αξίας 5.000 ευρώ, η οποία την άφησε χωρίς δόντια. Συγκεκριμένα, επιθυμούσε τη τοποθέτηση εμφυτευμάτων, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Η 48χρονη Gabriela Andrews πρέπει να πληρώσει σήμερα 18.000 ευρώ για την αποκατάσταση των δοντιών της. Ωστόσο, δεν μπορεί πλέον να κινηθεί νομικά, καθώς ο ιδιωτικός οδοντίατρος έχει μετακομίσει στη Πολωνία και έχει διαγραφεί από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο.

«Νοιώθω σαν τέρας. Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση όταν μιλάω. Οι άνθρωποι με κοιτάζουν συνέχεια και δεν μπορώ να φάω στερεά τροφή. Βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και δεν μπορώ να πληρώσω την επέμβαση αποκατάστασης», δηλώνει η ίδια.

Την επέμβαση είχε αναλάβει ο οδοντίατρος Piotr Tadeusz Reichel, ο οποίος εργαζόταν ως ελεύθερος επαγγελματίας. Η άδεια του ανεστάλη από το Γενικό Οδοντιατρικό Συμβούλιο «για τη προστασία του κοινού και για το δημόσιο συμφέρον».

Η 48χρονη ανήκει πλέον στους ακτιβιστές που ζητούν την άμεση αλλαγή της νομοθεσίας, η οποία αφήνει τους ασθενείς αδύναμους, σε περίπτωση που οι οδοντίατροι δεν έχουν ασφάλιση, μετακινούνται στο εξωτερικό ή αρνούνται να επικοινωνήσουν με τους ασφαλιστές τους.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.