Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Προς κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο σπίτι»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


«Λεφτά δεν υπάρχουν» διεμήνυσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι», όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις μετά τη συνάντηση με εκπροσώπους του υπουργείου Εσωτερικών.

Μπορεί η προηγούμενη κυβέρνηση να διαβεβαίωνε τους εργαζόμενους για δήθεν εξασφαλισμένα χρήματα για το πρόγραμμα, ωστόσο ο υπηρεσιακός υπουργός εσωτερικών, κ.Ρουπακιώτης εξήγησε ότι λεφτά δεν υπάρχουν και δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να βρεθεί λύση.

Οι εργαζόμενοι επισήμαναν ότι στην παρούσα φάση θα μπορούσε να γίνει πράξη νομοθετικού περιεχομένου όπως το πρώτο εξάμηνο του 2012, αναφέρει το cretalive.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων συναντήθηκαν επίσης με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη ο οποίος είπε ότι επιδιώκουν άμεσα λύση για παράταση του προγράμματος και ήδη το έχουν θέσει σε συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Εσωτερικών.

Σε πρώτη φάση έχουν γίνει και συναντήσεις με εκπροσώπους των κομμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, της Νέας Δημοκρατίας και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι οποίοι δεσμεύτηκαν ότι θα εισηγηθούν άμεσα για τη λύση του προβλήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.