Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Κομπογιαννίτης γιατρός κακοποιούσε σεξουαλικά τις ασθενείς του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τις είχε διαγνώσει ψευδώς με καρκίνο για να τις κακοποιεί μαζί με τη γυναίκα του.

Ένας «κομπογιαννίτης» γιατρός καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης, καθώς κακοποίησε σεξουαλικά δύο γυναίκες, τις οποίες είχε διαγνώσει λανθασμένα με καρκίνο.

Ο 77χρονος Reginald Gill και η 35χρονη σύζυγός του Leila ανάγκαζαν τους ασθενείς τους να υποβάλλονται σε εξευτελιστικές γυμνές εξετάσεις, και μάλιστα στο σπίτι τους, το οποίο είχαν μετατρέψει σε υποτιθέμενο ιατρικό κέντρο, στο Carmarthenshire της Ουαλίας.

Ο 77χρονος τόλμησε μάλιστα να πει σε μια γυναίκα ότι ο καρκίνος της θα θεραπευόταν εάν ένας άνδρας πιπίλιζε της θηλές της για μισή ώρα κάθε μέρα!

Ο εισαγγελέας Huw Ρις δήλωσε: «Πρόκειται για εξαπάτηση και σεξουαλική κακοποίηση αγνώστων».

Ο «τσαρλατάνος» δήλωνε στις γυναίκες ότι είχε εργαστεί ως γιατρός στο βρετανικό στρατό, ωστόσο στη πραγματικότητα είχε εργαστεί μονάχα ως μάγειρας στο σώμα εστίασης και δεν είχε καμία ιατρική κατάρτιση.

Το ζευγάρι γνώρισε τις γυναίκες σε ένα τοπικό ιατρείο και τους έταξε άμεση θεραπεία με μια νέα μέθοδο με όζον. Στη συνέχεια, ο Reginald Gill είπε στις γυναίκες ότι πάσχουν από καρκίνο, αλλά ότι μπορούσε να τις θεραπεύσει σε δύο ημέρες.

Οι γνήσιοι γιατροί διαπίστωσαν ότι καμία από τις γυναίκες δεν έπασχε από καρκίνο και η ψευδής διάγνωση αποσκοπούσε μονάχα στη σεξουαλική ικανοποίηση του ζευγαριού.

Το ζευγάρι αρνήθηκε τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.