Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ανταλλακτικό παζάρι την Κυριακή 22 Απριλίου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν παιδικά ρούχα, βιβλία και παιχνίδια θα έχουν όσοι βρεθούν την Κυριακή 22 Απριλίου από τις 11:00 έως τις 16:00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, όπου διοργανώνεται ανταλλακτικό παζάρι από το free press περιοδικό για γονείς Taλκ.

«Μια όμορφη κυριακάτικη βόλτα μπορεί να συνδυαστεί με μια εξίσου όμορφη κοινωνική προσφορά, εάν περάσετε από το ανταλλακτικό μας παζάρι, στην Πειραιώς 206 στον Ταύρο. Ρούχα που πλέον το παιδί σας δεν φοράει, παιχνίδια με τα οποία έχει βαρεθεί να παίζει και βιβλία που έχει διαβάσει αρκετές φορές και πλέον δεν το συγκινούν, μπορείτε να τα ανταλλάξετε με άλλα της ίδιας κατηγορίας. Σημαντική προϋπόθεση είναι τόσο τα ρούχα, όσο και τα παιχνίδια ή τα βιβλία να είναι σε καλή κατάσταση, ώστε κάποιο άλλο παιδί να μπορεί να τα χαρεί αρκετά. Για λόγους υγιεινής, δεν ανταλλάσσονται παπούτσια και βρεφικά εξαρτήματα φαγητού», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Μπορείτε να ανταλλάξετε τις παρακάτω κατηγορίες:

1.Ρούχα
2.Παιχνίδια και βιβλία
3.Μουσικά cd’s και dvd’s
4.Τον βρεφικό εξοπλισμό που πλέον δεν χρειάζεστε
5.Λευκά είδη
6.Είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο εάν είναι σφραγισμένα)
7.Παιδικά αντικείμενα που είτε έχετε διπλή φορά είτε δεν χρειάζεστε πλέον
8.Αφίσες και κατασκευές

Παράλληλα με την διάδραση του Swap θα υπάρχει ειδικός ξεχωριστός χώρος όπου ο καθένας μπορεί να χαρίσει αυτά που δεν θέλει να ανταλλάξει. Τα πράγματα που τελικά θα συγκεντρωθούν, θα δοθούν στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με τα «Παραμυθομπαλώματα»: χάρτινα παπούτσια, κουρελοφούστανα, παραμυθοφούστανα κι ο ουρανός με τ΄ άστρα! Το πάπλωμα του γίγαντα, κουδουνάκια μαγικά, κουτιά που κρύβουν μυστικά, μαγικές κάπες και θαυματουργά πουγκιά, όλα τούτα κι άλλα τόσα θα τους αφηγηθεί η γνωστή παραμυθού Σάσα Βούλγαρη στις 12:30 το μεσημέρι. Ακολουθεί η προβολή της βωβής ασπρόμαυρης ταινίας «Go West», του Buster Keaton, του 1925 με διάρκεια 56΄, στον κινηματογράφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης,.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.