Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«Δεν αναγνώριζαν τη φιλανθρωπική μας δράση»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τι λένε οι Γιατροί του Κόσμου για την κίνηση της ΕΥΔΑΠ.

«Μας έκοψαν το νερό επειδή δεν είχαμε χρήματα να πληρώσουμε το λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ», λέει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, ο οποίος τονίζει ότι η πληρωμή του λογαριασμού, ο οποίος ξεπερνούσε τις 3.000 ευρώ, καθυστέρησε περίπου δεκαπέντε μέρες.

Το παράδοξο πάντως στην υπόθεση που λύθηκε προσωρινά μετά τη δημοσιοποίησή της είναι ότι οι ΓτΚ δεν συμπεριλαμβάνονται στο κοινωνικό τιμολόγιο. Ουσιαστικά δηλαδή δεν τους αναγνωρίζεται ότι είναι φιλανθρωπική οργάνωση.

«Μπορεί τώρα να έχουμε νερό στα κεντρικά μας γραφεία στην οδό Σαπφούς στην Ομόνοια, όμως, μέχρι χθες η ΕΥΔΑΠ δεν ήξερε για τη φιλανθρωπική μας δράση. Και γι’ αυτό πρέπει να φροντίσει κάποιος να μας συμπεριλάβουν στο κοινωνικό τιμολόγιο για να έχουμε κάποιες – δικαιολογημένες για τη δράση μας- ελαφρύνσεις», επισημαίνει ο κ. Κανάκης.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Υγείας σκοπεύει άμεσα να λύσει το θέμα ώστε να συμπεριληφθούν οι Γιατροί του Κόσμου στο κοινωνικό τιμολόγιο και να μην ξανααντιμετωπίζουν θέμα διακοπής υδροδότησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.