Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Επιστροφή των κλεμμένων με...ΔΟΣΕΙΣ ζητούν "μαϊμού" ανάπηροι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


- Εισέπρατταν για χρόνια προνοιακά επιδόματα δίχως να το δικαιούνται
- Εβγαζαν βιβλιάρια απορίας ενώ είχαν πλούσια περιουσιακά στοιχεία
- Ζητούν δόσεις γιατί δε μπορούν να επιστρέψουν εφάπαξ το ποσό που χρωστάνε
- Τι λέει στο Newsit η αρμόδια αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων
Η είδηση είναι πέρα για πέρα αληθινή και δείχνει πως ακόμη κάποιοι που για χρόνια λήστευαν το ελληνικό δημόσιο δεν έχουν αλλάξει νοοτροπία.

Υπό το φόβο της αντιμετώπισης ποινικών κυρώσεων οι "μαϊμού" ανάπηροι πάνε μόνοι τους στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων και λένε πως θέλουν να επιστρέψουν όλο το ποσό που εισέπρατταν παράνομα αλλά ζητάνε... δόσεις.

Οπως δήλωσε στο Newsit η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας Καλλιόπη Γιαννοπούλου "προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν τον εισαγγελέα έρχονται και ζητάνε διακανονισμό. Πρόκειται για όσους έπαιρναν παράνομα προνοιακά επιδόματα είτε οι ίδιοι είτε μέσω συγγενών τους που πέθαναν αλλά για για άτομα που ενώ είχαν περιουσιακά στοιχεία έβγαζαν βιβλιάρια απορίας και είχαν δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη".

Ο Δήμος Αθηναίων πάντως αν και ήδη έχει στείλει περισσότερες από 100 περιπτώσεις στον εισαγγελέα αναζητά φόρμουλα ώστε να εισπράξει τα χρήματα έστω και με δόσεις προκειμένου να βοηθήσει και όσους δεν μπορούν να καταβάλλουν εφάπαξ το ποσό που χρωστάνε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.