Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ενισχύεται το Σώμα Επιθεωρητών- Ελεγκτών

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στο επίκεντρο η Δημόσια Διοίκηση.

Στην ενίσχυση του Σώματος Επιθεωρητών- Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) προχωρά το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με τριετείς αποσπάσεις 28 νέων επιθεωρητών και 32 βοηθών επιθεωρητών, προερχόμενων από υπαλλήλους αυξημένων προσόντων του δημοσίου, των ΝΠΔΔ και των ΟΤΑ.

Τη σχετική ανακοίνωση- πρόσκληση υπέγραψε σήμερα ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Ντίνος Ρόβλιας, ο οποίος δήλωσε ότι «το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης πρέπει να λειτουργεί με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα και για το λόγο αυτό το ανθρώπινο δυναμικό του ενισχύεται σύμφωνα με τις ανάγκες του Σώματος και τις σχετικές εισηγήσεις».

«Από το Σώμα των Επιθεωρητών περιμένουμε όλοι μας πολλά. Κυρίως περιμένει, και ευλόγως, ο πολίτης, ο οποίος αποβλέπει σε μια δημόσια διοίκηση που τηρεί τη νομιμότητα και σέβεται τα δικαιώματα των διοικουμένων», πρόσθεσε ο κ. Ρόβλιας.

Ο αριθμός των θέσεων που θα πληρωθούν με απόσπαση κατανέμεται στην Κεντρική Υπηρεσία και στα Περιφερειακά Γραφεία του ΣΕΕΔΔ ως εξής:

- Για την Κεντρική Υπηρεσία του ΣΕΕΔΔ δέκα θέσεις Επιθεωρητών-Ελεγκτών και δεκαεννέα θέσεις Βοηθών Επιθεωρητών- Ελεγκτών.

- Για το Περιφερειακό Γραφείο Θεσσαλονίκης τέσσερις θέσεις Επιθεωρητών- Ελεγκτών και έξι θέσεις Βοηθών Επιθεωρητών- Ελεγκτών.

- Για το Περιφερειακό Γραφείο Λάρισας δύο θέσεις Επιθεωρητών-Ελεγκτών και τρεις θέσεις Βοηθών Επιθεωρητών- Ελεγκτών.

- Για το Περιφερειακό Γραφείο Τρίπολης μία θέση Επιθεωρητή- Ελεγκτή και μία θέση Βοηθού Επιθεωρητή- Ελεγκτή.

- Για το Περιφερειακό Γραφείο Πάτρας τρεις θέσεις Επιθεωρητών-Ελεγκτών και δύο θέσεις Βοηθών Επιθεωρητών-Ελεγκτών.

- Για το Περιφερειακό Γραφείο Σερρών δύο θέσεις Επιθεωρητών- Ελεγκτών.

- Για το Περιφερειακό Γραφείο Ρεθύμνου έξι θέσεις Επιθεωρητών-Ελεγκτών και μία θέση Βοηθού Επιθεωρητή- Ελεγκτή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.