Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Αντί για την αγκαλιά των γονιών βρέθηκε στο χειρουργείο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο νεαρότερος άνθρωπος που υποβάλλεται σε εγχείρηση ανοιχτής καρδίας
.
Η νεογέννητη Jasmine Carr δεν είχε ούτε καν συμπληρώσει μια ολόκληρη μέρα ζωής, όταν αναγκάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδίας προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Η μικρή Jasmine μόλις 17,5 ώρες αφότου γεννήθηκε αντί για την αγκαλιά των γονιών της, βρέθηκε στην αποστειρωμένη αίθουσα ενός χειρουργείου με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για μόλις 15% πιθανότητες να τα καταφέρει. Έγινε έτσι ο νεαρότερος άνθρωπος που υποβάλλεται ποτέ σε επέμβαση ανοιχτής καρδίας.

Ωστόσο, η θέληση της για ζωή ήταν δυνατή. Το νεογέννητο κορίτσι ξεπέρασε την πρώτη δοκιμασία του. Οι γιατροί γνώριζαν πριν τη γέννηση της, ότι έπασχε από ένα σύνδρομο κατά το οποίο η μια πλευρά της καρδιάς δεν σχηματίζεται όπως θα έπρεπε.


Έτσι αφότου γεννήθηκε, ήταν αναγκασμένοι να ξεκινήσουν άμεσα την επέμβαση κατά την οποία ο δρ. Asif Hasan έπρεπε να χειρουργήσει την καρδιά του παιδιού με τέτοιο τρόπο ώστε το ένα μέρος της καρδίας να επιτελεί την λειτουργία του άλλου.


Ωστόσο, μια καρδιακή προσβολή την επόμενη ημέρα μετά την εγχείρηση ανάγκασε την Jasmine να παραμείνει για 3 μήνες στην μονάδα εντατικής θεραπείας, μέχρι και τα Χριστούγεννα. Οι γιατροί αισιοδοξούν ότι η περιπέτεια της υγείας θα λήξει σύντομα και πως οι γονείς θα μπορέσουν να την πάρουν σπίτι τον Απρίλιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.