Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ξεκίνησαν μετά από ενημέρωση της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, οι αιτήσεις που αφορούν τις οικονομικές επιβραβεύσεις για τις αθλητικές διακρίσεις του 2011 ,αφορώντας τους αθλητές και τις αθλήτριες με αναπηρία.

Έτσι λοιπόν, όλοι όσοι συμμετείχαν σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα τη χρονιά που έφυγε και κατέκτησαν διακριθείσες θέσεις όπως αυτές ορίζονται από τον νόμο, πρέπει να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά το αργότερο έως τις 31 Ιανουαρίου στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και την Ειδική Γραμματεία Διατροφής και Άθλησης.

Ταυτοχρόνως, τα σωματεία εγκαίρως θα πρέπει να στείλουν αίτημα στην Ομοσπονδία για την χορήγηση βεβαίωσης στον κάθε αθλητή ή αθλήτρια και προπονητή-προπονήτρια, αναγράφοντας αναλυτικά τη διάκριση και την διοργάνωση στην οποία συμμετείχε.

Οι αθλητές-αθλήτριες και τα σωματεία πρέπει να προσκομίσουν στην ΕΑΟΜ-ΑμεΑ Υπεύθυνη Δήλωση επικυρωμένη από ΚΕΠ ή δημόσιο φορέα, έτσι ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά, σύμφωνα με τις διαδικασίες. Τα παραπάνω αφορούν και τον δωδεκανησιακό αθλητισμό,αφού ο Θανάσης Μπαράκας του ΑΣ «Δωδεκάνησος» και ο Ιωάννης Πρώτος ως αθλητής των Αετών Αθηνών,είχαν πάρει πέρσι μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στη Νέα Ζηλανδία στο μήκος και τα 100-400μ. αντιστοίχως. Βάσει αυτών ,οι δύο Ροδίτες αθλητές θα επιβραβευτούν για τη μεγάλη προσπάθεια, μια και ξεκινούν το δικό τους αγώνα… δρόμου με τελικό προορισμό το Λονδίνο και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.



Πηγή: http://www.rodiaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.