Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Στο πλευρό του αναπηρικού κινήματος οι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Έκκληση μαζικής συμμετοχής στο συλλαλητήριο της ΕΣΑμεΑ απευθύνει ο πανελλήνιος επιστημονικός σύλλογος ειδικής αγωγής.


Μέτωπο αναπηρικών φορέων και εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής. Εν τη ενώσει η ισχύςΜέτωπο αναπηρικών φορέων και εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής. Εν τη ενώσει η ισχύς
Αίτημα προς ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για κήρυξη δίωρης στάσης εργασίας κατά την διάρκεια του αυριανού συλλαλητηρίου.

Αλληλέγγυος στο πλευρό του αναπηρικού κινήματος ο πανελλήνιος επιστημονικός σύλλογος ειδικής αγωγής (ΠΕΣΕΑ) απευθύνει έκκληση σε όλους τους εκπαιδευτικούς – γενικής και ειδικής αγωγής – να δώσουν το “παρών” στην πανελλαδική κινητοποίηση διαμαρτυρίας που διοργανώνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ( πλατεία Ομόνοιας, ώρα 11:00 π.μ.) η εθνική συνομοσπονδία ΑμεΑ.

Στο όνομα της μεγαλύτερης δυνατής συμμετοχής εκπαιδευτικών, ο ΠΕΣΕΑ αιτείται στα Δ.Σ. της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ να κηρύξουν στις 13 Δεκεμβρίου δίωρη στάση εργασίας διευκολύνοντας τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να μετάσχουν στο μεγάλο αναπηρικό συλλαλητήριο.

Απευθυνόμενος προς “όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της γενικής και της ειδικής αγωγής, τους συναδέλφους του ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού και του ειδικού βοηθητικού προσωπικού που εργάζονται στα ΚΕΔΔΥ, στα Τμήματα Ένταξης, στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, στα γενικά σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και σε κάθε δομή του υποσυστήματος της ειδικής αγωγής” ο ΠΕΣΕΑ διατυπώνει επιτακτικά την ανάγκη να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας και να διεκδικήσουμε από κοινού τη λήψη μέτρων και πολιτικών για την αναβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος για τα άτομα με αναπηρία και την άσκηση εκπαιδευτικών πολιτικών που θα συμβάλλουν ολοκληρωτικά στη σχολική και κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρία και/ή με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.