Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Έχασε 15 λίτρα αίμα κατά τη διάρκεια της καισαρικής

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η νεαρή μητέρα επέζησε και πλέον καλεί τους πάντες να γίνουν αιμοδότες.

Η Fiona Christie την ημέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της κινδύνεψε να χάσει η ίδια τη ζωή της. Υπέστη σοβαρή αιμορραγία, εξαιτίας της οποίας έχασε… τρεις φορές την ποσότητα του αίματος στο σώμα της. Τώρα θεωρεί «θαύμα» το ότι βρίσκεται στη ζωή.

Η 34χρονη γυναίκα από το Εδιμβούργο χρειάστηκε το αίμα 88 αιμοδοτών κατά τη διάρκεια του τοκετού. Έχασε 15 λίτρα αίματος κατά τη διάρκεια της καισαρικής στην οποία υποβλήθηκε το Νοέμβρη του 2009 για να γεννήσει την κόρη της, Rosa.

Οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία επτά ώρες μετά, αλλά δεν ήταν σίγουροι αν η νεαρή μητέρα θα τα κατάφερνε και είπαν στην οικογένειά της να προετοιμαστεί για το χειρότερο!

«Το ότι ζω είναι ένα θαύμα. Ο γιατρός μου μού είπε ότι έπαθα τη χειρότερη «μορφή αιμορραγίας» που μπορούσα να πάθω κατά τη διάρκεια της γέννας και πως είχε να αντιμετωπίσει τέτοιο περιστατικό πολλά χρόνια» είπε η ίδια.

«Πήρα αίμα, παγωμένο πλάσμα και αιμοπετάλια από 88 αιμοδότες» πρόσθεσε.

Τελικά τα κατάφερε. Την επόμενη μέρα άνοιξε τα μάτια της έχοντας αναρρώσει πλήρως.

Αυτή της η εμπειρία της έχει αλλάξει τη ζωή και η ίδια πλέον είναι τακτική αιμοδότρια.

«Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους η Rosa θα μεγάλωνε χωρίς τη μαμά της. Εκείνοι μπορεί να μη θυμούνται τι έκαναν, αλλά εγώ και η οικογένειά μου δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ» τόνισε η Fiona.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.