Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Είχε φτάσει να ζυγίζει μισό τόνο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες - Κατάφερε να χάσει το μισό του βάρος.

Ο 50χρονος Βρετανός Paul Mason, ο οποίος πριν από δύο χρόνια ζύγιζε πάνω από 380 κιλά και είχε «κατακτήσει» τον τίτλο του πιο παχύσαρκου άντρα στον κόσμο, κατάφερε να χάσει σχεδόν το μισό του βάρος!

Ο Mason υπεβλήθη σε γαστρικό bypass όταν οι γιατροί του ανακοίνωσαν ότι κινδύνευε άμεσα η ζωή του και πως ανά πάσα στιγμή μπορούσε να πεθάνει!





Τώρα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις για να αφαιρεθεί το έξτρα δέρμα, που έχει στο στομάχι, τα χέρια και τα πόδια του! Όμως, οι γιατροί δεν του το επιτρέπουν ακόμη, καθώς επιμένουν ότι πρώτα πρέπει να διατηρήσει το βάρος του σε σταθερά επίπεδα.



Πλέον είναι σε θέση να μετακινείται με τη βοήθεια ενός αναπηρικού αμαξιδίου. «Θέλω βοήθεια. Χρειάζομαι την επέμβαση για να μπορέσω να “ζήσω” ξανά σα φυσιολογικός άνθρωπος» λέει ο ίδιος.


Ο πρώην ταχυδρομικός υπάλληλος στο παρελθόν είχε φτάσει να ζυγίζει μισό τόνο. Κατανάλωνε 20.000 θερμίδες τη μέρα, 10 φορές πάνω από το φυσιολογικό όριο για ένα μέσο άντρα.

Λέει ότι η μανία του με το φαγητό ξεκίνησε στα 20 του, όταν έχασε τον πατέρα του και επιδεινώθηκε όταν λίγο καιρό μετά έχασε και τη μητέρα του.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.