Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Γυμναστική σε 3 μέρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Τόνωσε το σώμα σου πανεύκολα!


Τρεις μερούλες και μιάμιση ώρα την ημέρα δεν θα σε πεθάνουν κιόλας…

Αν έχεις χάσει την επαφή σου με τη γυμναστική και θες να πάρεις τα πάνω σου, σωματικώς μιλώντας, ανακάλυψε το πανεύκολο και γρήγορο αυτό πρόγραμμα γυμναστικής! Κάνε ένα δώρο στο σώμα σου και αφιέρωσέ του 3 μέρες άσκησης.

Το ξέρεις ότι τα γρήγορα αυτά προγράμματα γυμναστικής είναι συνήθως 7ήμερα, με το μενού να περιλαμβάνει άσκηση σε καθημερινό επίπεδο. Το πρόγραμμα που σου παρουσιάζει το delamagen διαρκεί μόνο 3 μέρες, με το επιπλέον αβαντάζ ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό προσφέροντάς σου έναν ολοκληρωμένο κύκλο γυμναστικής για όλο το σώμα σου. Άσε που μεταξύ των ημερών της γυμναστικής μεσολαβεί υποχρεωτικά και μια μερούλα ανάπαυσης. Πιο χαλαρό δεν θα βρεις…

Να και το πρόγραμμα της 3ήμερης γυμναστικής:

1η Μέρα - Θώρακας, πλάτη, κοιλιακοί και ασκήσεις για την καρδιά (30 λεπτά)

2η Μέρα - Ρεπό

3η Μέρα - Ώμοι, πόδια, κοιλιακοί και ασκήσεις για την καρδιά (30 λεπτά)

4η Μέρα - Ρεπό

5η Μέρα - Δικέφαλοι, τρικέφαλοι, κοιλιακοί και ασκήσεις για την καρδιά (30 λεπτά)

6η Μέρα - Ρεπό

7η Μέρα - Ρεπό

Το σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι το όλο πρόγραμμα δεν πρέπει να σου πάρει περισσότερο από μιάμιση ώρα συνολικά. Επίσης, για να γυμνάσεις αποτελεσματικά κάθε μυ σε τόσο σύντομο χρόνο, πρέπει να εκτελέσεις 3 set των 3 επαναλήψεων το καθένα. Κάθε set είναι απαραίτητο να αποτελείται από 8-15 επαναλήψεις, ώστε να επιτρέψει στον μυ να δουλέψει ικανοποιητικά.

Έχεις καταλάβει ότι αυτό το υπερ-ταχύρρυθμο πρόγραμμα δεν είναι για σένα που θες να χτίσεις μύες. Είναι για σένα όμως που θες να τονώσεις λίγο τη φυσική σου κατάσταση και να διατηρήσεις ένα επίπεδο ισορροπίας στα κιλά σου.

Πράγματι, το να παραμένεις υγιής δεν παίρνει και τόσο κόπο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.