Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

"Ερυθρόλευκη" κίνηση ευαισθησίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ο Ολυμπιακός εκτός από αθλητικός οργανισμός, εκτός από ομάδα ποδοσφαίρου είναι ταυτόχρονα και ένας σύλλογος με μεγάλη κοινωνική ευαισθησία και το δείχνει έμπρακτα συμβάλλοντας στις ανάγκες που έχουν συνάνθρωποί μας και στηρίζοντας τα ιδρύματα που προσφέρουν γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο, ενώ ταυτόχρονα βοηθά την προβολή του έργου τους, στο οποίο πρέπει, ο καθένας μας ξεχωριστά και όλοι μαζί, να είμαστε αρωγοί.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του διάστασης του συλλόγου και με μια ακόμα πρωτοβουλία της Διοίκησης και του προέδρου Βαγγέλη Μαρινάκη, αντιπροσωπεία στελεχών του Ολυμπιακού με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο της Π.Α.Ε. Γιάννη Μώραλη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Θρύλος Α.Ε. Γιώργο Παύλου, επισκέφθηκε το Σάββατο (24/9) το μεσημέρι το ίδρυμα "Δικαίωμα στη ζωή", το οποίο φιλοξενεί παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο Τεχνικός Σύμβουλος της Διοίκησης και Επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος Τάσος Μητρόπουλος, οι σκάουτερ Γιώργος Αμανατίδης και Γιώργος Κοκκολάκης και το στέλεχος της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Βασίλης Νάνος, καθώς και παιδιά από τις σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού από τα Χανιά και το Ηράκλειο.

Τα παιδιά των σχολών ποδοσφαίρου μοίρασαν δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στο ίδρυμα, ενώ η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προσέφερε για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων του ιδρύματος το ποσό των 5.000 ευρώ.

Ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε Γιάννης Μώραλης στις δηλώσεις που έκανε τόνισε την άλλη, πέρα από τον καθαρά αγωνιστικό τομέα, διάσταση του Ολυμπιακού, που οφείλει όπως είπε να έχει τον κοινωνικό του ρόλο και να στηρίζει αξιέπαινες προσπάθειες που έχουν ως στόχο την προσφορά στο σύνολο της κοινωνίας μας, ενώ από την πλευρά τους οι άνθρωποι του ιδρύματος τόνισαν τη σημασία που έχει η στήριξη από ένα σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, η οποία πρέπει να βρει μιμητές, προκειμένου να είναι εφικτή η λειτουργία ιδρυμάτων όπως το "Δικαίωμα στη ζωή", το οποίο φιλοξενεί και εκπαιδεύει τα παιδιά, βοηθώντας τα να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο και παρέχοντας ταυτόχρονα και την βοήθεια που χρειάζονται οι γονείς τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.