Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις σε ανέργους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Κοινωνικές δράσεις από την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.

Στηριζόμενη στις εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ ότι οι άνεργοι θα φτάσουν το 2012 το 1.200.000, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία ζήτησε από τα μέλη της τη διεξαγωγή δωρεάν καρδιολογικών εξετάσεων σε ανέργους και τις οικογένειές τους.

«Σ’ αυτή την εποχή κρίσης που αγγίζει όλες τις πλευρές του κοινωνικού βίου η επιστημονική κοινότητα δε μπορεί να μένει αμέτοχη και αδρανής. Πρέπει, με τα μάτια στραμμένα σε αυτούς που η συγκυρία βλάπτει περισσότερο, να δράσει αποτελεσματικά αναδεικνύοντας και πάλι τις αξίες της αλληλεγγύης και της ενσυναίσθησης. Αξίες πρωταρχικές για το ιατρικό λειτούργημα. Ας μείνει μόνη μας ανταμοιβή ένα χαμόγελο. Το έχουμε ανάγκη. Και αυτοί και εμείς»» τονίζει ο πρόεδρος της Εταιρείας καθηγητής Καρδιολογίας Γεώργιος Παρχαρίδης.

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία αποφάσισε επίσης να κάνει δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο σε όλα τα παιδιά προσχολικής ηλικίας στα Πομακοχώρια της Θράκης τον προσεχή Μάιο, και να ακολουθήσει εκστρατεία ενημέρωσης και δωρεάν καρδιολογικού ελέγχου των κατοίκων στα νησιά της άγονης γραμμής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.