Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ξεχειλίζει η "Αγάπη"…

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Από παιδιά κάθε ηλικίας «πλημμύρισε» τη Δευτέρα το βράδυ ο δημοτικός κήπος στο Ρέθυμνο, στον οποίο η "GRECOTEL" διοργάνωσε την ετήσια ψυχαγωγική εκδήλωση, που είναι αφιερωμένη στο σύλλογο "Αγάπη", που σήμερα φιλοξενεί 22 συνολικά παιδιά με αναπηρία.




Στη διάρκεια της βραδιάς τα παιδιά που βρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν τη δυνατότητα να χορέψουν και να τραγουδήσουν, ενώ όπως πάντα την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά της «Αγάπης».

Ο δημοτικός κήπος ήταν κατάμεστος, αφού εκατοντάδες ρεθυμνιώτες ανταποκρίθηκαν για μία ακόμα φορά στο κάλεσμα αγάπης της Grecotel για τον σύλλογο, που προσφέρει τις υπηρεσίες του σε άτομα με αναπηρία. Η βραδιά ξεκίνησε με παιδικό πρόγραμμα και έκλεισε με το συγκρότημα του Στέλιου Μπικάκη, που και φέτος έδωσε το παρών για τον φιλανθρωπικό σκοπό.

Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου «Αγάπη», Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, κ.κ. Ευγένιος, η αντιπεριφερειάρχης, Μαίρη Λιονή, ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι και πολύς κόσμος. Το γενικό συντονισμό από πλευράς του συλλόγου είχε η διευθύντρια, Ιωάννα Χρυσού, ενώ εκτός από το προσωπικό της Grecotel που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, παρών ήταν ο διευθυντής της εταιρείας, κ. Θεοδωράκης. Για τους καλεσμένους της βραδιάς χόρεψε ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης.

Στο μεταξύ, τόσο ο μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, όσο και η διευθύντρια της μονάδας, μίλησαν για το πρόβλημα που ανέκυψε το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την υπαγωγή του συλλόγου «Αγάπη» στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας. Όπως είπαν χαρακτηριστικά ο κ. Ευγένιος, αλλά και η κα Χρυσού, το θέμα θεωρείται λήξαν, καθώς ο σύλλογος προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η «Αγάπη» να διαγραφεί από τη λίστα της εργασιακής εφεδρείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.