Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Πάπα: « Είμαι πολύ περήφανος»!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Χαρούμενος αλλά και πάντα συνεσταλμένος ο συμπατριώτης μας καθηγητής του αθλητικού ινστιτούτου της Κολωνίας, Θανάσης Παπαγεωργίου δεχόταν από όλους τα συγχαρητήρια για μια ακόμα σπουδαία κατάκτηση που πρόσθεσε στο παλμαρέ του.

Η Εθνική Γερμανίας των ατόμων με ειδική αναπηρία, αναδείχθηκε πρόσφατα παγκόσμια πρωταθλήτρια στους αγώνες που έγιναν στην Καμπότζη νικώντας με 3-1 σετ τους οικοδεσπότες Καμποτζιάνους και νοιώθοντας σε κάθε περίπτωση περήφανος για μια ακόμα φορά που ένας Ρόδιος βρισκόταν για μια ακόμα φορά στο ψηλότερο σκαλί της καταξίωσης του αθλήματος που υπηρετεί και αγαπά τόσα χρόνια.

Κι όταν αυτό συμβαίνει για πολλοστή φορά δεν μπορεί να είναι σύμπτωση ή τύχη, αλλά δικαίωση για ένα άνθρωπο που δουλεύει πολύ. . Είναι τόσο μεγάλη και σοβαρή η δουλειά που κάνει για να πετύχει πολλά μέσα από αγώνες ψυχής και καρδιάς, και είναι επίσης πολύ λίγες οι λέξεις για να περιγράψει κανείς η να απαριθμήσει κάτι μέσα από τις σελίδες του.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου μιλώντας γι αυτήν την κατάκτηση , περήφανος αλλά και ταπεινός συνάμα είπε:
« Ήταν κάτι που το χαρήκαμε όλοι. Από μένα μέχρι τους συνεργάτες μου, τους μασσέρ της ομάδας αλλά και τους υπέροχους αθλητές μου. Όλη η ομάδα. Παίζαμε μέσα στην Καμπότζη απέναντι σε 10.000 περίπου κόσμο και δεν είχαμε από πουθενά υποστήριξη σαν Εθνική Γερμανίας.

Ωστόσο βάζοντας για μια ακόμα φορά την ψυχή μας μπροστά, αλλά και βγάζοντας στο γήπεδο σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία και φυσικά το πλούσιο ταλέντο των παιδιών, φτάσαμε να κερδίσουμε ακόμα και την εχθρική σε εισαγωγικά εξέδρα. Και βάζω εισαγωγικά, γιατί στο βόλεϊ δεν υπάρχει αντιπαράθεση. Εκείνος που είναι καλύτερος, κάνει τα λιγότερα λάθη, έχει δουλέψει πολύ πάνω στον στόχο που έχει θέσει, θα πετύχει. Αυτό κάναμε κι εμείς κι είμαι πολύ περήφανος και για την επιτυχία, αλλά και για τα παιδιά που προσπάθησαν πολύ»

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου βρέθηκε για λίγες μέρες ξεκούρασης στο νησί μας, καθώς τον περιμένει ακόμα μια μεγάλη υποχρέωση μέσα στον Αύγουστο.

Θα πάει στις 20 του μήνα στην Ινδία για να διδάξει σε σχολή προπονητών που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της FIVB και να προσφέρει γι’ άλλη μια φορά τις γνώσεις του πάνω σε τακτικές και σύγχρονα συστήματα προπονητικής που ακολουθούνται σε όλο τον κόσμο το 2011.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.