Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τα σημεία των Εθνικών Οδών που απαιτείται προσοχή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η κυκλοφορία των οχημάτων την περίοδο του Πάσχα αναμένεται και φέτος να είναι αυξημένη:

 Κατά την έξοδο κυρίως τη Μεγάλη Πέμπτη (21.04.2011) από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ (15:00-23:00) και τη Μεγάλη Παρασκευή (22.04.2011) από τα ξημερώματα έως το απόγευμα (05:00-17:00).

• Κατά την επιστροφή, κυρίως τη Δευτέρα του Πάσχα (25.04.2011) αλλά και την Τρίτη 26.04.2011 από 10:00-24:00.

Κατά μήκος των αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ μέχρι τη Λαμία, Ελευσίνα-Κόρινθος και Κόρινθος-Τρίπολη μέχρι τα Παραδείσια δεν θα υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με αποκλεισμό λωρίδων κυκλοφορίας.

Σε ότι αφορά στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, όπου τα έργα κατασκευής του αυτοκινητόδρομου ευρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας και αναμένονται καθυστερήσεις. Στο τμήμα μέχρι το Ξυλόκαστρο, θα διατίθενται δύο λωρίδες μειωμένου πλάτους στην κατεύθυνση αιχμής, κατά τις ώρες της μεγάλης κυκλοφοριακής ροής, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν εκτροπές της κυκλοφορίας προς την ΠΕΟ Κορίνθου-Πατρών ή και αποκλεισμοί εισόδου στους ανισόπεδους κόμβους της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, στην κατεύθυνση αιχμής.

Επισημαίνεται επίσης ότι απαγορεύεται η χρήση της λωρίδας έκτακτης ανάγκης από τους οδηγούς, τόσο για κυκλοφορία όσο και για στάθμευση. Η διατήρηση της ΛΕΑ κενής, για χρήση μόνο από τα οχήματα έκτακτης ανάγκης είναι ζωτικής σημασίας για την αντιμετώπιση συμβάντων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.