Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Περίπτερο δωρεάν εξέτασης και «αγώνας ζωής» στο Κιλκίς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.




Ένα ακόμα «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» θα στηθεί από τις 12 έως και τις 16 Απριλίου στο Ξενοδοχείο «Habitat» του Κιλκίς. Από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 3:30 το μεσημέρι εξειδικευμένοι γιατροί και νοσηλεύτριες θα βρίσκονται εκεί για να εξετάσουν όσες γυναίκες προσέλθουν, να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και να τις ενημερώσουν σχετικά με τους τρόπους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του στήθους.

Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά!

Παράλληλα διοργανώνεται το Σάββατο, 16 Απριλίου και ώρα 18:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς, αγώνας μπάσκετ των βετεράνων καλαθοσφαιριστριών, «Βάλε Τρίποντο στην Πρόληψη» με στόχο τη μετάδοση του μηνύματος της πρόληψης. Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο υπουργός κ. Λοβέρδος, ο υφυπουργός κ. Αηδόνης και ο βετεράνος διαιτητής κ. Κορομηλάς. Τιμώμενο πρόσωπο, η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» κα. Παναγοπούλου Κατερίνα.

Τόσο ο αγώνας όσο και το «Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης» είναι πρωτοβουλίες της εκστρατείας «Η Μόδα Πολεμά τον Καρκίνο του Στήθους», σε συνεργασία με το Σύλλογο Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος.





Πηγή: http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.