Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Εξελιγμένη λιπογλυπτική

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Γράφει ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΑΪΤΑΝΗΣ, πλαστικός χειρουργός, MD CCST, www.agaitanis.gr


Θεραπεία σε πολλαπλά σημεία του σώματοςΈνα καινοτόμο σύστημα λιπογλυπτικής σώματος, σχεδιασμένο ειδικά για τη μείωση του επίμονου λίπους, ενώ παράλληλα επιτυγχάνει σμίλευση και σύσφιγξη προσφέρει μια ασφαλή, γρήγορη, σχεδόν αναίμακτη και ανώδυνη λύση για την ιδανική διαμόρφωση της σιλουέτας.
Η μέθοδος body tite χρησιμοποιεί την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία RFAL για να λιώσει με ήπιο τρόπο την περίσσεια λίπους και να το αποβάλει μέσω μια μικροσκοπικής τομής, που τοποθετείται σε ένα πολύ δυσδιάκριτο σημείο.
Με τη διαδικασία διάλυσης του λίπους να προηγείται, η αναρρόφηση αυτού γίνεται σχεδόν ατραυματικά, με αποτέλεσμα να μειώνονται ο μετεχγειρητικός πόνος, οι μώλωπες, τα οιδήματα, και βεβαίως η διάρκεια της ανάρρωσης.
***Πώς επιδρά στη σύσφιγξη του σώματος;
Ενα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του συστήματος είναι η ικανότητά του να προκαλέσει θερμική διέγερση εις βάθος των ιστών του δέρματος με απόλυτη ασφάλεια και ακρίβεια, ούτως ώστε να προκληθεί έναρξη της διαδικασίας της νεοκολλαγένεσης του δέρματος.
Σε αυτή την ήπια και σταδιακή διαδικασία ανάπλασης οφείλουμε τελικά και τη δερματική σύσφιγξη του σώματος.
***Για ποιο λόγο είναι καλύτερο από την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση;
Με το πέρασμα του χρόνου ή την αύξηση του βάρους, ο δερματικός ιστός χάνει την ελαστικότητά του. Η παραδοσιακή λιποαναρρόφηση ενδεχομένως μπορεί να περιπλέξει το πρόβλημα, δημιουργώντας δυσμορφίες ή εξογκώματα στην περιοχή θεραπείας. Ασθενείς με δερματική χαλάρωση ή/και σημάδια ραβδώσεων (ραγάδες), που παράλληλα έχουν περιοχές με περίσσεια λίπους, μπορούν με τη μέθοδο να έχουν σαφώς καλύτερα αποτελέσματα σύσφιγξης, αλλά και μείωσης του μετεγχειρητικού ρίσκου για δερματική χαλάρωση. Συγκρίνοντας τη μέθοδο με την παραδοσιακή διαδικασία λιποαναρρόφησης, το πρώτο προσφέρει μια πιο ασφαλή, ήπια και σχεδόν ατραυματική εναλλακτική τεχνική, με περισσότερο ομοιόμορφα αποτελέσματα και συνήθως ελάχιστη μετεγχειρητική δυσφορία και εκχυμώσεις.
***Τι είδους φροντίδα χρειάζεται πριν και μετά;
Πρόκειται για μια ελάχιστα επεμβατική χειρουργική διαδικασία, που πραγματοποιείται είτε με τοπική αναισθησία είτε με ελαφριά μέθη. Μετά το πέρας της θεραπείας, ο ασθενής μπορεί να πάει σπίτι του και να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες πολύ σύντομα. Χρειάζεται, όμως, να φορέσει για κάποιες μέρες έναν ελαστικό κορσέ και μπορεί να ξεκινήσει έντονη φυσική άσκηση μόνο με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού του.
***Πόσο γρήγορα φαίνονται τα αποτελέσματα;
Τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν ορατά αμέσως, με σταδιακή συνεχή βελτίωση για διάστημα 6-12 εβδομάδων μετά το πέρας της θεραπείας.
***Σε ποιες περιοχές του σώματος μπορεί να εφαρμοστεί η μέθοδος;
Οι περιοχές θεραπείας περιλαμβάνουν την κοιλιακή χώρα, τους γοφούς, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα, τους βραχίονες, την πλάτη και άλλες περιοχές με περιττή συσσώρευση λίπους. Αποτελεί, επίσης, μια πολύ καλή συνδυαστική θεραπεία για χαλάρωση κοιλιάς, σώματος αλλά και προσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.