Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Όλα άρχισαν με μια πέτρα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Γράφει ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΚΟΥΡΑΣ, χειρουργός ΩΡΛ, εξειδικευμένος στην Πλαστική Χειρουργική Προσώπου, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Λειτουργικής ΡινοπλαστικήςΜια ενδιαφέρουσα τάση μάς έρχεται από το εξωτερικό, με σκοπό να ταράξει μόνο τον τομέα της αισθητικής δερματολογίας κι όχι τις... τσέπες όσων λατρεύουν τους πολύτιμους και σπάνιους λίθους και δη τα διαμάντια.
Κι αυτό γιατί τα διαμάντια δεν είναι όλα ίδια και δεν χρησιμεύουν μόνο στην ενίσχυση της γυναικείας αυτοπεποίθησης.
Στα έμπειρα ιατρικά χέρια το διαμάντι αποτελεί μέθοδο αποκατάστασης της λάμψης και της απαλότητας της επιδερμίδας, εύκολα, ανώδυνα και αποτελεσματικά. Ο λόγος για τη μέθοδο Silkpeel, που δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπιστούν προβλήματα της επιδερμίδας (αφυδάτωση, ακμή, δυσχρωμίες, πανάδες) άμεσα και με ορατά αποτελέσματα.
Πώς λειτουργεί Η μοναδικότητα της μεθόδου οφείλεται στο συνδυασμό μιας ήπιας δερμοαπόξεσης με ταυτόχρονη έγχυση τοπικών θεραπευτικών διαλυμάτων. Καθώς η ειδικά σχεδιασμένη κεφαλή από ατόφιο διαμάντι «γλιστρά» πάνω στην επιφάνεια του δέρματος, αφαιρεί τα νεκρά επιδερμικά κύτταρα και ταυτόχρονα παροχετεύει υποδερμικά τα θεραπευτικά διαλύματα, προσαρμοζόμενη πάντα στον εκάστοτε τύπο δέρματος.
Οσο διαρκεί ένας καθαρισμός...Στον χρόνο ενός απλού καθαρισμού και με την έγχυση υαλουρονικού οξέος και γλυκερίνης, ελαττώνονται οι γραμμές και οι λεπτές ρυτίδες, ενώ επιτυγχάνεται ανάπλαση του κολλαγόνου.
Στις περιπτώσεις ακμής η έγχυση σαλικυλικού οξέος με αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση, βελτιώνει τη λάμψη και την υφή του δέρματος, όταν οι υπόλοιπες μέθοδοι αποτυγχάνουν. Επίσης με τη χρήση τριών δραστικών ουσιών (Kojic acid, Arbutin, Mulberry) καταπολεμάται η υπέρχρωση (κηλίδες), ενώ με τις καταλυτικές ιδιότητες της Tyrosinase επιτυγχάνεται η εξουδετέρωση των ενεργών κηλίδων.
Τέλος, με τη δύναμη της βιταμίνης C με την αντιγηραντική δράση περιορίζονται τα σημάδια της κόπωσης, το δέρμα ηρεμεί, φρεσκάρεται και καθαρίζεται.
Μόνιμο αποτέλεσμαΤο Silkpeel είναι μια εύκολη, γρήγορη και άμεση μέθοδος απομάκρυνσης σμήγματος και ρύπων από την επιδερμίδα. Ιδιαίτερη προετοιμασία δεν χρειάζεται εκτός από έναν απλό καθαρισμό. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το μηχάνημα και ακολουθείται η διαδικασία. Κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά και συνιστάται η επανάληψή της κάθε δεκαήμερο.
Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλλει ανάλογα με το πρόβλημα, συνήθως όμως αρκούν 6-10 εφαρμογές για άριστα αποτελέσματα, αν και η δράση της μεθόδου είναι ορατή από την πρώτη κιόλας φορά.
Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες από 18 ετών και άνω και είναι απολύτως ασφαλής, καθώς δεν εμπεριέχει κινδύνους κι παρενέργειες. Το δέρμα δεν ερεθίζεται και το άτομο επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητές του χωρίς ίχνη και κοκκινίλες.
Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, αν και μπορεί όποιος θέλει να επαναλάβει τη μέθοδο μετά από ένα εξάμηνο για συντήρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.