Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Στην «εντατική» το νοσοκομείο της Ρόδου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναλυτικά στοιχεία για την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η λειτουργία της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου της Ρόδου, παρέδωσαν στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κωνσταντίνο Μπούτσικο, η πρόεδρος και τα μέλη του σωματείου των εργαζομένων.

Για μια ακόμα φορά, το Περιφερειακό Νοσοκομείο της Ρόδου, εξαιτίας του διαχρονικού εμπαιγμού που υφίσταται από τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες του υπουργείου Υγείας, βρίσκεται να ισορροπεί σε τεντωμένο σχοινί, γεγονός που εκ των πραγμάτων βάζει σε μεγάλες περιπέτειες τον εξαιρετικά ευαίσθητο τομέα παροχής υγείας στο νησί της Ρόδου.

Αυτή την φορά, φαίνεται ότι η κατάσταση έχει ξεπεράσει κάθε όριο, αφού η έλλειψη νοσηλευτικού προσωπικού, δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις.

Στο υπόμνημα περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία κάτω από την οποία λειτουργεί η Νοσηλευτική Υπηρεσία του νοσοκομείου της Ρόδου, ενώ γίνεται λόγος για επικίνδυνες «βάρδιες» στις οποίες υποχρεώνονται οι νοσοκόμοι και νοσοκόμες, με δύο ή ακόμα και τρία συνεχόμενα νυχτερινά ωράρια.


Πηγή: Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.