Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Πως μπορείτε να επικοινωνείτε με το Blog;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Blog με διάφορους τρόπους:



  • Με σχόλια επί των θεμάτων ή των διάφορων αναρτήσεων. Μπορείτε κάτω από κάθε θέμα να βρείτε την φόρμα σχολίων. Η εικόνα που ακολουθεί δείχνει την φόρμα υποβολής των σχολίων. Σημαντικό είναι τα σχόλια που γίνονται να είναι σχετικά με την ανάρτηση ή το θέμα, που σχολιάζεται ώστε να υπάρχει συνάφεια μεταξύ αναρτήσεων και σχολίων και μια τάξη στα θέματα και τα σχόλια, όπως επίσης να μην γίνεται η χρήση greeklish ή άλλων ξένων γλωσσών, κατά τον σχολιασμό, έτσι ώστε όλα τα σχόλια να είναι κατανοητά από όλους. Έτσι μπορεί μια πιθανή απορία κάποιου όταν λύνεται, να απαντά ταυτόχρονα και σε μελλοντική ερώτηση άλλου. Αν τα σχόλια δεν είναι σχετικά, θα απομακρύνονται ή θα διαγράφονται (ειδικά αν είναι διαφημίσεις) και δεν θα δίνεται απάντηση στο σχόλιο ή στο ερώτημα. Επίσης τα σχόλια που καταχωρείτε και στη φόρμα σχολιασμού περνάνε πρώτα από έγκριση από τους διαχειριστές και μετά δημοσιεύονται. Όσα χρειάζεται, απαντώνται άμεσα. 

      (πατήστε πάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει)


      • Με σχόλια επί των σχολίων άλλων μελών του Blog ή απλών επισκεπτών.
      Μπορείτε επίσης, αν κάποιος έχεις σχολιάσει ήδη σε κάποιο θέμα, να σχολιάσετε ως νέο σχόλιο ή να απαντήσετε κάτω από από το σχόλιό του.

      Σημείωση: Τα θέματα των ενοτήτων και κάποιων θεμάτων (όπως αυτό) είναι κλειδωμένα για σχόλια. Καλό είναι τα σχόλια που θέλει να κάνει κάποιος, να τα κάνει σε κάποιο αντίστοιχο θέμα ώστε να βοηθά και όσους έχουν παρόμοιες απορίες και ερωτήσεις.


      •  Μέσω της συμμετοχής στο chat (box) του blog. Μπορείτε να γράψετε εκεί και να συνομιλήσετε (ζωντανά) με τους επισκέπτες του blog ή όποιον βρίσκετε εκείνη την στιγμή στην σελίδα. Αν δεν βρίσκεται κάποιος εκείνη την στιγμή να απαντήσει, θα σας απαντήσει μόλις το δει. Κανένα ερώτημα δεν μένει αναπάντητο.


      Πλέον τo Chat θα τo βρείτε στην δεξί πλαϊνή πλευρά κάθε σελίδας ή μπορείτε να μπείτε εδώ

      Για εναλλαχτείτε μεταξύ των δυο Chat κυλήστε την μπάρα που βρίσκεται δίπλα τους.
      • Αποστολή e-mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο δεξιό τμήμα του blog. Μπορείτε εκεί στέλνετε ακόμα και ερωτήματα ή κάτι που θέλετε να ανεβεί ως θέμα (όπως λένε και οι οδηγίες από πάνω της).


      (πατήστε πάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει)

      • Επίσης υπάρχει και δεύτερη φόρμα αποστολής e-mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο δεξιό τμήμα του blog κάτω από την πρώτη. Μπορείτε εκεί στέλνετε ακόμα και ερωτήματα ή κάτι που θέλετε να ανεβεί ως θέμα (όπως λένε και οι οδηγίες από πάνω της).


      (πατήστε πάνω στην εικόνα για να μεγαλώσει)

      Για εναλλαχτείτε μεταξύ των δυο φορμών αποστολής Email κυλήστε την μπάρα που βρίσκεται δίπλα τους.



      --------------------------------------------------------

      Μπορείτε να βρίσκεται διάφορα θέματα που χρειάζεστε στις ενότητες που έχουν δημιουργηθεί στην μπάρα του blog (ή κάποιο από τα Χρήσιμα εργαλεία του Blog μας!).  Εντός της κάθε ενότητας μπαίνουν όλα τα θέματα που την αφορούν και είναι σχετικά.

      Υ.Γ. Για ότι χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάποιων από τους πιο πάνω τρόπους.

      Το ποιο πάνω υπάρχει και ως σταθερό μήνυμα κάτω από κάθε θέμα πριν την φόρμα σχολιασμού: 
      "Παρακαλούμε τα σχόλια που γίνονται να είναι σχετικά με την ανάρτηση ή το θέμα, που σχολιάζεται ώστε να υπάρχει συνάφεια μεταξύ αναρτήσεων και σχολίων και μια τάξη στα θέματα και τα σχόλια, όπως επίσης να μην γίνεται η χρήση greeklish ή άλλων ξένων γλωσσών, κατά τον σχολιασμό, έτσι ώστε όλα τα σχόλια να είναι κατανοητά από όλους. Έτσι μπορεί μια πιθανή απορία κάποιου όταν λύνεται, να απαντά ταυτόχρονα και σε μελλοντική ερώτηση άλλου. Αν τα σχόλια δεν είναι σχετικά, θα απομακρύνονται ή θα διαγράφονται (ειδικά αν είναι διαφημίσεις) και δεν θα δίνεται απάντηση στο σχόλιο ή στο ερώτημα. Επίσης τα σχόλια που καταχωρείτε και στη φόρμα σχολιασμού περνάνε πρώτα από έγκριση από τους διαχειριστές και μετά δημοσιεύονται. Όσα χρειάζεται, απαντώνται άμεσα. "

      4 σχόλια:

      1. ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
        ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΕΑ.

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      2. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ''ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ''ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΠΟΡΙΑ:ΕΧΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ?

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      3. @Ανώνυμος

        στείλε μου email αν θες ώστε να μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες που δεν θα κουράσουν τους άλλους...

        ΑπάντησηΔιαγραφή
      4. Καλό είναι οι σχολιασμοί να γίνονται στα ανάλογα θέματα... ώστε να τα βλέπει και όποιος άλλος ενδιαφέρεται.

        ΑπάντησηΔιαγραφή