Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δεύτερο Δάνειο κατοικίας από τον ΟΕΚ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Προσφάτως δόθηκε η δυνατότητα και για την δεύτερη δανειοδότηση από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας. Οι δικαιούχοι του ΟΕΚ στους οποίους έχει χορηγηθεί δάνειο από τον Οργανισμό ή έχει παραχωρηθεί κατοικία ή διαμέρισμα, μπορούν να λάβουν και δεύτερη συνδρομή εφ’ όσον έχουν εξοφλήσει όλες τις οφειλές προς τον ΟΕΚ από την πρώτη συνδρομή.

Άτοκο δάνειο για α) για αγορά ή ανέγερση κατοικίας και β) αποπεράτωση ή επέκταση κατοικίας. Η χρηματοδότηση γίνεται από κεφάλαια του Οργανισμού μέσω των Προγραμμάτων του ΟΕΚ (πολύτεκνοι ή 3 παιδιά και μία αναπηρία στην οικογένεια ή 2 παιδιά και δύο αναπηρίες στην οικογένεια).
Προϋπόθεση: παρέλευση 20ετίας από την πρώτη δανειοδ/ση. Το ποσόν της χρηματοδότησης είναι α) το οριζόμενο, βάσει του σχετικού Προγράμματος του Οργανισμού και β) 12000 € συν 3000 € για κάθε προστατευόμενο μέλος.
Άτοκο δάνειο(από κεφάλαια του ΟΕΚ) για επισκευή κατοικίας: Προϋπόθεση: παρέλευση 15ετίας από την πρώτη δανειοδ/ση ή την παραχώρηση κατοικίας. Ποσό: 7500 € συν 1000 € για κάθε προστατευόμενο μέλος.
Άτοκο δάνειο για επισκευή κατοικίας για ΑμεΑ:
Το συγκεκριμένο δάνειο αναλύεται σε δάνειο που δίνεται α) σε οικογένειες με αναπηρία 67% (δικαιούχος ή σύζυγος ή προστατευόμενο μέλος), και σε β) δάνειο για προσαρμογή της κατοικίας ώστε να είναι προσβάσιμη σε οικογένειες με κινητικά προβλήματα ή παραπληγικούς.
Προϋπόθεση: ανεξαρτήτως του χρόνου λήψης του πρώτου δανείου.
Ποσό:
* α) 7500 € συν 1000 € για κάθε προστατευόμενο μέλος
* β) 7500 € συν 1000 € για κάθε προστατευόμενο μέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.