Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Συνελήφθησαν 9 άτομα για παράνομη κατασκήνωση σε περιοχή του Ρεθύμνου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πήγαν για κάμπινγκ αλλα κατέληξαν στο Αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου.Ο λόγος για 9 άτομα που κατασκήνωσαν σε περιοχή ΝΑΤΟΥΡΑ Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην περιοχή Κουρταλιώτικο Φαράγγι και Λίμνη Πρέβελη.

Μάλιστα στην κατοχη μιας 45χρονης γυναίκας βρέθηκαν, κατα τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, ναρκωτικές ουσίες.

Στο πλαίσιο, στοχευμένων ελέγχων και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, αλλά και την τήρηση και εφαρμογή της νομοθεσίας σε τουριστικές περιοχές, πραγματοποιήθηκε, σήμερα (09.07.2016) το πρωί, συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στην προστατευόμενη τουριστική περιοχή Κουρταλιώτικο Φαράγγι και Λίμνη Πρέβελη του Δήμου Αγίου Βασιλείου.

Η συγκεκριμένη περιοχή, είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένη ως περιοχή, ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν εννέα (9) άτομα, ηλικίας από 21 έως 45 ετών και συγκεκριμένα 8 ημεδαποί (5 άνδρες και 3 γυναίκες) και 27χρονη αλλοδαπή υπήκοος Ισραήλ, διότι είχαν κατασκηνώσει παράνομα σε χώρο ενταγμένο στο πρόγραμμα ΝΑΤΟΥΡΑ και χαρακτηρισμένο ως περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους.

Επιπλέον, σε βάρος 45χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών, καθώς βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μοκροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα).

Το προανακριτικό έργο διενεργείται, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λάμπης.


Πηγή: http://flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.