Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Πανικός στο ΣτΕ όταν 63χρονος αυτοτραυματίστηκε

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Πανικός επικράτησε στο Συμβούλιο της Επικρατείας όταν 63χρονος αυτοτραυματίστηκε στο δεξί χέρι με ένα κομμάτι γυαλί και απώθησε βιαίως τον αντιπρόεδρο του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Αθανάσιο Ράντο όταν εκείνος προσπάθησε να τον καθησυχάσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 63χρονος ο οποίος εργαζόταν, όπως είπε, ως νυχτοφύλακας στο Αστεροσκοπείο Αθηνών και απολύθηκε πληροφορήθηκε πως απορρίφθηκε το αίτημα πενιάς που είχε υποβάλλει προκειμένου να του χορηγηθεί χωρίς αμοιβή δικηγόρος για να καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης με την οποία παύτηκε από την εργασία του.

Στο άκουσμα της απόφασης και ενώ η αρμόδια υπάλληλος του εξηγούσε ποια είναι τα δικαιολογητικά που έπρεπε να προσκομίσει για να επανεξεταστεί το αίτημα του βγήκε εκτός εαυτού, φώναζε και έβριζε δικαστές και υπαλλήλους και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ο αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Ε΄ Τμήματος του ΣτΕ Αθανάσιος Ράντος, μπήκε στο χώρο των γραφείων της γραμματείας και τότε ο 63χρονος του επιτέθηκε φραστικά και έκοψε το δεξί του χέρι στο ύψος του βραχίονα.

Ο κ. Ράντος πλησίασε για να τον ηρεμήσει αλλά εκείνος τον απώθησε βιαίως. Επικράτησε πανικός και αμέσως ενημερώθηκε η Άμεση Δράση για το περιστατικό, ενώ ο πρόεδρος του ΣτΕ Νικόλαος Σακελλαρίου πήγε στην γραμματεία του Γ΄ Τμήματος όπου ο 63χρονος εξακολουθούσε να είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Άνδρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ έφτασαν στο ΣτΕ και ο 63χρονος άρχισε να ηρεμεί όταν οδηγήθηκε με περιπολικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως, αφού προηγουμένως αρνήθηκε να μπει σε ασθενοφόρο.

Όπως έγινε γνωστό ο 63χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, δεν έχει οικονομικούς πόρους, ενώ πρόσφατα έχασε το ένα του παιδί.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.