Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ελεύθερη η μητέρα του παιδιού που βρέθηκε δεμένο σε καρέκλα στη Νεμέα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε τακτική ανάκριση οδηγείται η υπόθεση.

Για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο κατηγορείται η 23χρονη, μητέρα τριών μικρών παιδιών, από τη Νεμέα, ο 3χρονος γιος της οποίας εντοπίστηκε, ύστερα από ανώνυμη καταγγελία, δεμένος σε καρέκλα και λερωμένος μέσα σε μια αποθήκη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, άγνωστος τηλεφώνησε στο αστυνομικό τμήμα Νεμέας και κατήγγειλε ότι σε μια αποθήκη ακούει να κλαίει ένα μωρό παιδί. Οι αστυνομικοί κατευθύνθηκαν σε μια αποθήκη, στον δρόμο Νεμέας – Σκοτεινής, την οποία -όπως διαπιστώθηκε- η νεαρή γυναίκα, η οποία είναι από τη Βουλγαρία, χρησιμοποιούσε για κατοικία, όπου βρήκαν ένα τρίχρονο αγοράκι δεμένο σε μια καρέκλα και λερωμένο.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε και εντόπισε στο Ναύπλιο την 23χρονη, μαζί με τα άλλα δύο παιδιά της, ένα 2 ετών κι ένα βρέφος οκτώ μηνών, και τη συνέλαβε, ενώ τα τρία παιδιά με εντολή του εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου παραλήφθηκαν από το Χαμόγελο του Παιδιού και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία στην Αθήνα.

Ο πατέρας των παιδιών δεν εντοπίστηκε, αφού βρίσκεται στο εξωτερικό.

Η 23χρονη οδηγήθηκε αυθημερόν στον εισαγγελέα υπηρεσίας Κορίνθου, ο οποίος της άσκησε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και την άφησε ελεύθερη, ενώ η υπόθεση θα οδηγηθεί σε τακτική ανάκριση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.