Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Η βετεράνος του στρατού που κυνηγά λαθροκυνηγούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το πανέμορφο κορτίσι που δε φοβάται τα όπλα.

Είναι μια εκπαιδευόμενη δολοφόνος και έχει υπηρετήσει σε μια από τις πιο τρομακτικές πολεμικές ζώνες του κόσμου. Αλλά τώρα η Kinessa Johnson, χρησιμοποιεί τις δεξιότητές της για να προστατεύσει μερικά από τα πιο όμορφα ζώα του κόσμου. Η όμορφη βετεράνος που κάποτε πολεμούσε στο Αφγανιστάν, τώρα έχει μετατραπεί σε μια Θεά του Instagram με πάνω από 114.000 followers και έχει αφιερώσει τη ζωή της στο κυνήγι των λαθροκυνηγών.

Η Kinessa, που υπερηφανεύεται για τα τατουάζ σε χέρια, πόδια και στη κοιλιά της, είναι μέλος της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης VETPAW, που εργάζονται για την προστασία της άγριας ζωής στην Αφρική.

«Ταξιδεύουμε στην Αφρική για να σκοτώσουμε μερικά κακά παιδιά, και να κάνουμε καλό», λέει σε συνέντευξή της. Η όμορφη γυναίκα, έχει υπηρετήσει στη Μέση Ανατολή για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια και αποτελεί ένα ανεκτίμητο μέλος της ομάδας καθώς εκπαιδεύει, μεταξύ άλλων, φύλακες πάρκων άγριων ζώων και περιπολεί μαζί τους.

«Η VETPAW έψαχνε μια γυναίκα σύμβουλο για να εργαστεί στο πλευρό γυναικών που φυλάσσουν πάρκα. Προφανώς, η προηγούμενη που βρισκόταν στη θέση μου παραιτήθηκε και έτσι υπέβαλα αίτηση», λέει και συνεχίζει: «Πάντα αγαπούσα τα ζώα και μου είχε στοιχίσει που δε προσέφερα τις υπηρεσίες μου όταν επέστρεψα στη πατρίδα μου, τις ΗΠΑ. Όταν ένας φύλακας νιώσει απειλή, τότε γίνεται χρήση του όπλου», λέει ξεκάθαρα.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.