Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Η αποκάλυψη της συζύγου του πιλότου για το μοιραίο airbus

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενώ αναμένονται οι απαντήσεις από το μαύρο κουτί του ρωσικού airbus, νέα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα αίτια της πτώσης του αεροπλάνου στη χερσόνησο του Σινά.

Στο επίκεντρο βρίσκεται και η μαρτύρια της συζύγου του συγκυβερνήτη που αποκαλύπτει πως ο σύζυγος της, της είχε εκμυστηρευτεί ότι το Airbus αντιμετώπιζε σοβαρά μηχανικά προβλήματα.

Δείτε το βίντεο του ALPHA.



------------

Εντολή να ελεγχθούν όλα τα αεροσκάφη της Kogalymavia


Οι ρωσικές αρχές έδωσαν εντολή στην αεροπορική εταιρεία Kogalymavia να προχωρήσει σε έλεγχο όλων των αεροσκαφών τύπου Airbus A321 που διαθέτει, ανακοίνωσε μια εκπρόσωπος της μητρικής εταιρείας THC Holding.

Η Οξάνα Γκολοβίνα είπε ότι η Kogalymavia είναι σε επαφή με την ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλειας των αερομεταφορών για το χρόνο κατά τον οποίο θα γίνουν οι έλεγχοι αυτοί. Διευκρίνισε ότι δεν θα επηρεαστούν τα προγραμματισμένα δρομολόγια καθώς τα αεροσκάφη θα ελεγχθούν το ένα μετά το άλλο και όχι όλα μαζί ταυτόχρονα. "Η εταιρεία συνεχίζει τη λειτουργία της", τόνισε.

Ωστόσο μια εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής υπηρεσίας, η Αναστασία Ντομπρόφσκαγια, είπε στη δημόσια τηλεόραση ότι έχει δοθεί εντολή στην εταιρεία να μην πετούν τα αεροσκάφη Α321 μέχρις ότου να μελετηθούν όλοι οι παράγοντες που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει την τραγωδία στο Σινά.

Η συντριβή της πτήσης 9268 23 λεπτά μετά την απογείωσή της από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ είναι η χειρότερη αεροπορική καταστροφή που έχει γνωρίσει ποτέ η Ρωσία καθώς σκοτώθηκαν όλοι οι επιβαίνοντες, 217 επιβάτες και τα 7 μέλη του πληρώματος.

Ο βουλευτής Βλαντίμιρ Γκουτένοφ ζήτησε να απαγορευτούν οι πτήσεις όλων των αεροσκαφών που είναι ηλικίας άνω των 15 ετών. Το Α321 που κατέπεσε στο Σινά ήταν 18 ετών.

Σύμφωνα με τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, περίπου 15 επιβάτες που είχαν εισιτήρια δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο αεροδρόμιο της Αγίας Πετρούπολης, το βράδυ του Σαββάτου, για να επιβιβαστούν σε άλλη πτήση της ίδιας εταιρείας που αναχώρησε τελικά για το Σαρμ ελ Σέιχ με επτά ώρες καθυστέρηση.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.