Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΠΟΕ-ΔΟΥ: Χωρίς κλιματισμό λειτουργούν εφορίες εν μέσω καύσωνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις ΔΟΥ (ΠΟΕ-ΔΟΥ) χωρίς κλιματισμό λειτουργούν δύο από τις μεγαλύτερες εφορίες της Αθήνας και όχι μόνο.

«Δεν έφταναν τα προβλήματα όπως έλλειψη προσωπικού, συνθήκες δουλείας κ.λ.π. στις εφορίες, προστέθηκε, εξαιτίας του καύσωνα, άλλο ένα σοβαρό πρόβλημα που δημιουργεί αφόρητες συνθήκες τόσο για τους υπαλλήλους όσο και για τους φορολογούμενους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ακόμη και για την υγεία τους. Συγκεκριμένα, σε δύο από τις μεγαλύτερες εφορίες της Αθήνας, ΦΑΕ Αθηνών και Δ.Ο.Υ. Κηφισίας και όχι μόνο, δεν λειτουργεί ο κλιματισμός την στιγμή που η θερμοκρασία είναι στους 40 βαθμούς», υπογραμμίζει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της και παράλληλα καλεί τους αρμόδιους να παρέμβουν άμεσα ώστε να λυθεί αυτό το θέμα.

Σε διαφορετική περίπτωση τονίζει ότι θα υπάρξει άμεση αντίδραση για την προστασία τόσο των υπαλλήλων όσο και των φορολογούμενων».

«Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στις εφορίες δεν παραπέμπουν σε ευρωπαϊκή χώρα αλλά σε τριτοκοσμική», καταλήγει η Ομοσπονδία.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.