Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Ορθοπεταλιές στα Καλάβρυτα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τριήμερο φεστιβάλ με ποδηλατικές αναβάσεις στα μονοπάτια του Χελμού.

Ανακαλύψτε τα ποδηλατικά μονοπάτια του Χελμού στο τριήμερο φεστιβάλ Helmos Top Bikes Festival, που διοργανώνεται από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου, από το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων.

Έμπειροι και μη αναβάτες από όλη την Ελλάδα θα διασχίσουν μονοπάτια μέσα στην ελληνική φύση, σε μια εμπειρία που θα ανεβάσει στα ύψη την αδρεναλίνη τους.

Το ανανεωμένο και γρήγορο μονοπάτι DOWNHILL από τη Νεραϊδόραχη μέχρι τη Βαθειά Λάκκα με 490 μέτρα υψομετρικής διαφοράς και μήκος 2.100 μέτρα, αναμένεται να ενθουσιάσει τους έμπειρους αναβάτες που αποζητούν έντονες εμπειρίες.

Το μονοπάτι διατίθεται για απεριόριστες καταβάσεις με τη βοήθεια του αναβατήρα «Στύγα», που θα μεταφέρει τους αναβάτες στην κορυφή ξανά και ξανά.

Το τεράστιο μπαλόνι της FUNBAG υπόσχεται πολλές και αξέχαστες απογειώσεις σε όσους αναβάτες αναζητούν διαφορετικού τύπου αδρεναλίνη.

Φέτος για πρώτη φορά, θα πραγματοποιηθεί οργανωμένη περιήγηση στο Χελμό, μήκους 10 περίπου χιλιομέτρων, από την οποία θα αναδεικνύονται τα ωραιότερα σημεία ενδιαφέροντος του Βουνού, όπως η Μαυρολίμνη, του Πουλιού η Βρύση, το Αστεροσκοπείο Αρίσταρχος και το Καταφύγιο του Χελμού.

Για όλους τους αναβάτες θα υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσουν δωρεάν ποδήλατα που θα διατίθενται από μεγάλους εισαγωγείς και εμπόρους του χώρου.

Για τους ποδηλάτες που αποζητούν περισσότερο αναψυχή, διοργανώνεται ομαδική κατάβαση από το Χιονοδρομικό στα Καλάβρυτα επί ασφαλτοστρωμένου δρόμου μήκους 14 χιλιομέτρων. Τέλος, το βράδυ του Σαββάτου 31/08, θα γίνει πάρτι για όλους στα Καλάβρυτα με πολύ μουσική και ξεφάντωμα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.