Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Προσπάθησαν να "λαδώσουν" διοικητή Νοσοκομείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Κλειστά» κρατά τα χαρτιά του ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, Ξενοφών Εμμανουηλίδης, σχετικά με την καταγγελία που έκανε στον εισαγγελέα για απόπειρα χρηματισμού του από εταιρεία καθαρισμού.

«Δεν μπορώ να δώσω κανένα επιπλέον στοιχείο για την υπόθεση, η οποία βρίσκεται υπό έρευνα από τον εισαγγελέα και την αστυνομία» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Νοσοκομείου που κατήγγειλε ότι εταιρεία καθαρισμού αποπειράθηκε να τον χρηματίσει προκείμενου να αναλάβει το έργο καθαριότητας του νοσοκομείου για το έτος 2013-2014.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, τον κ.Εμμανουηλίδη προσέγγισε πριν από μέρες, μία 66χρονη που του υποσχέθηκε 30.000 ευρώ, αν αντιμετώπιζε θετικά την προσφορά της ενδιαφερόμενης εταιρείας καθαριότητας, που ανήκε σε μία 47χρονη φίλη της. Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου, ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές σχετικά και κατά τη διάρκεια του επιχειρούμενου χρηματισμού του, άνδρες της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, επενέβησαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω, την 66χρονη, την 47χρονη και έναν 55χρονο που φέρεται ως υπεύθυνος της εν λόγω εταιρείας.

Οι τρεις συλληφθέντες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και της άμεσης συνέργειας σε αυτή, ζήτησαν αναβολή και αφέθηκαν ελεύθεροι, υπό όρους, μέχρι να απολογηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.