Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Πολύτεκνος περιμένει 2 χρόνια για ένα λυόμενο!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δε βρίσκει ανταπόκριση.

Αδιαφορία αντιμετωπίζει πολύτεκνος πατέρας, κάτοικος του δήμου Ήλιδας, που ζητά εδώ και 2,5 χρόνια να του παραχωρηθεί ένα λυόμενο, χωρίς αποτέλεσμα.

Καταγγέλλει στο IONION FM, ότι είναι άνεργος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών, τα δύο μωρά, διαμένει σε ένα κτίσμα με τρύπια στέγη που μπάζει νερά όταν βρέχει, χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό.

Ζητά με αίτημα που κατέθεσε στον δήμο Ήλιδας από τις 16 Φεβρουαρίου 2011, να του παραχωρηθεί ένα λυόμενο που βρίσκεται εγκαταλελειμμένο σε περιοχή της Πηνείας, χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως λέει, ολόκληρη η Πηνεία είναι γεμάτη από εγκαταλελειμμένα λυόμενα που παραχωρήθηκαν στους κατοίκους μετά τις φωτιές και τα έχουν μετατρέψει σε αποθήκες. Ο ίδιος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στέγασης, σε σημείο να βρέχονται τα τρία μωρά παιδιά του, όταν βρέχει και παρακαλά 2,5 χρόνια για ένα παλιό λυόμενο.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ήλιδας, Βαγγέλης Χριστόφορου, ανέφερε στο IONION FM, ότι η διαδικασία παραχώρησης είναι αρμοδιότητα της ΥΑΣ, η οποία μετά από καθυστέρηση ενέκρινε το αίτημα. Ευελπιστεί μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα να γίνει η μεταφορά του λυόμενου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.