Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Είχε οκτώ μήνες… στύση

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μήνυσε το νοσοκομείο για την ταλαιπωρία που έζησε.

Ο 44 ετών νταλικέρης στο επάγγελμα, Daniel Metzgar, από το Newark μήνυσε το γιατρό που τον χειρούργησε γιατί μετά την επέμβαση τοποθέτησης εμφυτεύματος στο πέος του στην οποία υποβλήθηκε είχε επί οκτώ μήνες… στύση, ενώ το όσχεό του «φούσκωσε» σαν μια μπάλα του βόλεϊ!

Ο Daniel υποβλήθηκε στην επέμβαση το 2009 και αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του γιατρού του και του νοσοκομείου για «κακοτεχνία» κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Ο δικηγόρος του ανέφερε στο δικαστήριο ότι η καθημερινότητά του επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό, καθώς δε μπορούσε να κάνει ποδήλατο, να βγει να διασκεδάσει ή ακόμη να πάει να αγοράσει μια εφημερίδα, γράφει σε σημερινό δημοσίευμά της η Daily Mail.

Από την πλευρά του ο ουρολόγος Dr. Thomas J. Desperito ισχυρίστηκε ότι πολλές φορές ανακύπτουν ιατρικά προβλήματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι απαραίτητα ευθύνη κάποιου. Είπε ακόμη, ότι ο Daniel θα έπρεπε να έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά όταν είδε το όσχεό του να πρήζεται μετά την επέμβαση, το Δεκέμβρη του 2009. Όμως εκείνος δεν τον ειδοποίησε παρά μόνο μερικούς μήνες μετά.

Η δίκη συνεχίζεται, αναφέρει το δημοσίευμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.