Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Του έσπασε τα... «καρύδια»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο άτυχος άντρας πέθανε -στην κυριολεξία- από τον πόνο.

Μια μητέρα από την Κίνα δικάζεται για ανθρωποκτονία, επειδή έσφιξε τους… όρχεις ενός άντρα τόσο δυνατά που εκείνος πέθανε από το σοκ.

Η γυναίκα είχε πάει να πάρει το γιο της από το σχολείο, όταν στη διαδρομή ενεπλάκη σε καυγά με έναν καταστηματάρχη επειδή άφησε το ποδήλατό της μπροστά από το μαγαζί του στην περιοχή Meilan στην πόλη Haikou.

Ο 42χρονος άντρας βγήκε έξω και της είπε ότι δε μπορούσε να το αφήσει εκεί και κάπως έτσι ξεκίνησε ο έντονος καυγάς τους, γράφει η Daily Mail.

Ξαφνικά άρπαξε τον άντρα από… τα αχαμνά και τα έσφιξε τόσο δυνατά που το σώμα του εισήλθε σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα την ώρα που τον κρατούσε από τους όρχεις του φώναζε: «Θα στα σφίξω μέχρι να πεθάνεις, δε θα μπορείς να ξανακάνεις παιδιά».

Ο άντρας μεταφέρθηκε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά.

Ο ειδικός ουρολόγος από το ιατρικό κέντρο San Diego Sexual Medicine, Dr. Irwin Goldstein, ανέφερε στην ιστοσελίδα Gizmodo ότι το σφίξιμο των όρχεων θα μπορούσαν να έχουν όντως προκαλέσει το θάνατο του άντρα.

«Οι όρχεις είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι στο άγγιγμα και όταν ασκείται πίεση σε αυτούς εκλύεται μεγάλη ποσότητα αδρεναλίνης στον οργανισμό. Θα μπορούσε να προκληθεί καρδιακή προσβολή από το στρες που υποβάλλεται ο οργανισμός εξαιτίας του πόνου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.