Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ενημερωτικές εκδηλώσεις κατά των επιτήδειων που εξαπατούν ηλικιωμένους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Δήμος Νεάπολης-Συκεών «εκπαιδεύει» τους πολίτες.

Σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων με θέμα «Απάτες και επιθέσεις σε βάρος ηλικιωμένων- Τρόποι πρόληψης, μέσα προφύλαξης» διοργανώνει από σήμερα έως τις 15 Μαρτίου το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης- Συκεών, στα εννέα ΚΑΠΗ του δήμου.

Οι ηλικιωμένοι θα ενημερωθούν από στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για τα μέτρα πρόληψης και αυτοπροστασίας που μπορούν να λάβουν, ώστε να αποτρέπουν στο μέτρο του δυνατού το ενδεχόμενο να πέσουν θύματα κακοποιών.

«Στόχος του δήμου είναι να συμβάλλει στη διασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας των συμπολιτών μας», επισημαίνουν ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Αριστείδης Γαλανός.

«Τα μέλη των ΚΑΠΗ, καθώς και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος συμπολίτης μας, έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους ειδικούς για όλα τα ζητήματα ασφάλειας που τους απασχολούν, καθώς και να πληροφορηθούν τους τρόπους παράνομης δράσης διαφόρων επιτήδειων που εποφθαλμιούν να τους εκμεταλλευτούν με κάθε τρόπο» υπογραμμίζουν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.