Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Έχασε πάνω από 60 κιλά χάρη σε ένα σχόλιο αγνώστου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας άντρας στο λεωφορείο της είπε ότι έπιανε δύο θέσεις.

Η Sharon Farrell γνώριζε ότι ήταν υπέρβαρη και προσπαθούσε να χάσει τα παραπανίσια κιλά της όμως τελικά πήρε την απόφαση ότι έπρεπε να λάβει δραστικά μέτρα... εξαιτίας ενός σχολίου που έκανε ένας άντρας στο λεωφορείο.

Η 45χρονη από το St Albans πήγαινε στη δουλειά της ένα κρύο πρωινό του Φλεβάρη του 2010 όταν άκουσε έναν επιβάτη να δείχνει τη θέση δίπλα της σε έναν ηλικιωμένο κύριο λέγοντας: «Μπορεί να καθίσει δίπλα σε αυτό. Δεν έχει αρκετό χώρο».

«Καταρρακώθηκα» είπε η ίδια ενθυμούμενη το περιστατικό. Η Sharon κατέβηκε κλαίγοντας στην επόμενη στάση και έφτασε ασθμαίνοντας στη δουλειά της. Η απόσταση που άλλοι θα έκαναν 15 λεπτά με τα πόδια, για την ίδια διήρκεσε πάνω από μία ώρα.«Έφτασα καταϊδρωμένη, κουρασμένη και αργοπορημένη. Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να κάνω κάτι» πρόσθεσε.

Η Sharon ζύγιζε 128 κιλά και λόγω του δείκτη μάζας σώματός της ανήκε στην κατηγορία των νοσηρά παχύσαρκων.
«Δεν ζούσα μέχρι τότε, απλά επιζούσα» είπε.Ήταν πάντα λίγο πιο βαριά από τους φίλους της, όμως το έριξε ακόμη περισσότερο στο φαγητό ύστερα από μια τραγική απώλεια. Στα 19 της χρόνια έχασε τον πατέρα της, με τον οποίο είχαν πολύ στενή σχέση. «Δεν το καταλάβαινα τότε, όμως άρχισα να τρώω για παρηγοριά».

Η κατάστασή της χειροτέρευσε όταν το 2004 αρρώστησε βαριά και η μητέρα της.Μέχρι σήμερα έχει χάσει 63,5 κιλά. «Η απώλεια του βάρους είχε πολύ θετική επίδραση συνολικά στη ζωή μου. Νιώθω άλλος άνθρωπος πια. Πέρυσι περπάτησα στον αγώνα Race for Life. Τώρα σκοπεύω να τον τρέξω. Δεν θα γυρίσω ποτέ πίσω στον παλιό μου εαυτό. Τώρα αν ξαναέβλεπα εκείνον τον άνθρωπο που με πλήγωσε στο λεωφορείο, θα τον ευχαριστούσα».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.