Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Οι 50ρηδες απολαμβάνουν το σεξ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν έχουν το άγχος της απόδοσης.

Οι σημερινοί 50ρηδες είναι πιο δραστήριοι στο σεξ απ’ ό,τι πριν από μερικά χρόνια, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα η οποία αναφέρει ότι το ένα τρίτο αυτών απολαμβάνουν τον έρωτα πιο πολύ τώρα, απ’ ό,τι στα νιάτα τους!

Τέσσερις στους πέντε κάνουν σεξ σε τακτική βάση, με το ένα τέταρτο αυτών να συνευρίσκεται ερωτικά με το σύντροφό του τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα.

Το πάθος μάλιστα παραμένει… φουντωμένο ακόμη και για τους άνω των 75 (!) με τους μισούς να δηλώνουν ότι εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις χαρές του έρωτα!

Ένας στους δέκα σε αυτό το ηλικιακό γκρουπ κάνει σεξ μία φορά την εβδομάδα.

Η πλειοψηφία των 9.000 συμμετεχόντων άνω των 50 που συμμετείχαν στην έρευνα της Populus για λογαριασμό του περιοδικού Saga Magazine αναφορικά με την ερωτική τους ζωή ανέφεραν ότι νιώθουν ικανοποιημένοι από την υγεία, τη σχέση και τα οικονομικά τους.

Το 71% αυτών δήλωσε ότι έχει υγιή σεξουαλική ζωή. Σε προηγούμενη έρευνα του 2007 το ποσοστό αυτό ήταν 65%.

Κι ενώ παραδέχονται ότι μπορεί να έχουν μειωθεί αριθμητικά οι σεξουαλικές τους επαφές, το 25% αυτών ανέφερε ότι ήταν πιο ικανοποιητικές απ’ ό,τι όταν ήταν 20 ή 30 χρονών, κι αυτό ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν το άγχος της απόδοσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.