Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυμα ελπίδας και ζωής στα ανασφάλιστα παιδιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπική συναυλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.

Μήνυμα ζωής και ελπίδας για τα παιδιά έστειλαν χιλιάδες θεατές στη φιλανθρωπική συναυλία του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, στο Κλειστό Γήπεδο του Μπάσκετ (ΟΑΚΑ), στην οποία έδωσαν το «παρών», αφιλοκερδώς, πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα ανασφάλιστα παιδιά και πραγματοποιήθηκε χθες, Παγκόσμια Ημέρα για το Παιδί.

Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και ο γενικός διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» Κωνσταντίνος Δήμτσας, οι οποίοι απηύθυναν ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» σε όλους όσοι με την παρουσία, τη συμμετοχή, την ευγενική και αφιλοκερδή προσφορά τους στήριξαν τη διοργάνωση και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Κατά την έναρξη, ο κ. Πατούλης και ο κ. Δήμτσας τίμησαν, για την προσφορά τους στο έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, τους παριστάμενους δημάρχους από τους συνολικά 30 δήμους της Αττικής, τους εκπροσώπους από τους έξι ιερούς ναούς αλλά και τη Λεόντειο Σχολή, με τη στήριξη των οποίων έχουν συγκεντρωθεί, μέχρι στιγμής, χιλιάδες φάρμακα για την ενίσχυση του φαρμακείου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής με σκοπό την ανακούφιση των ανασφάλιστων και άπορων συμπολιτών μας ανά την Ελλάδα.

Ο γενικός διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή» απένειμε τον τιμητικό έπαινο σε εκπροσώπους ναών της Αθήνας για το έργο τους, ενώ παρουσιαστής της βραδιάς ήταν ο Γρηγόρης Βαλτινός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.