Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Δεν δίνουν απάντηση για τους άστεγους στη Θεσσαλονίκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ακόμα μία βραδιά στο κρύο θα περάσουν απόψε οι άστεγοι της Θεσσαλονίκης, καθώς ο δήμος, δεν έχει βρει λύση στο θέμα της στέγασής τους, τις νύχτες που το θερμόμετρο «πέφτει» κοντά στο μηδέν.

Χθες η αντιδήμαρχος Καλυψώ Γούλα, μιλώντας στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, στον Real fm, έριξε το φταίξιμο για το όλο θέμα, στις καταλήψεις των εργαζομένων του δήμου, λόγω των οποίων, δεν έχει συνεδριάσει η οικονομική επιτροπή, για να εγκρίνει το σχετικό κονδύλιο, για την ενοικίαση δωματίων σε ξενοδοχεία.

Το enikos.gr, επικοινώνησε και σήμερα με το γραφείο της αντιδημάρχου και ζήτησε να μάθει αν ο δήμος έχει προχωρήσει τη διαδικασία. Η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει. Η γραμματέας της μάλιστα, αφού πρώτα μας ανέφερε ότι «δεν υπάρχει θέμα», μετά μας πληροφόρησε ότι «θα μάθουμε τι ακριβώς θα κάνει ο δήμος για το θέμα, με δελτίο Τύπου, όταν αυτό εκδοθεί».

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες, το μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Γιώργος Χάρδας, παρεμβαίνοντας, στο ραδιόφωνο του Real fm, είπε ότι οι καταλήψεις των εργαζομένων στους δήμους, αφορούν μόνο στα γραφεία προσωπικού (για να μην «φύγουν» οι καταστάσεις για τη διαθεσιμότητα) και σε καμία άλλη υπηρεσία. «Δεν υπάρχει πιθανότητα, να μην υπάρχουν υπάλληλοι για να συνεδριάσει είτε το δημοτικό συμβούλιο, είτε η οικονομική επιτροπή, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.