Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο άνθρωπος που έκανε μήνυση για τα τέλη κυκλοφορίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το enikos.gr επικοινώνησε με τον Απόστολο Ζέρβα, τον πολίτη από την Πάτρα που μήνυσε το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων επειδή οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να παραλάβουν την αίτηση του για κατάθεση 1 ευρώ ως αντίτιμο για τα τέλη κυκλοφορίας.

Ο κ. Ζέρβας διευκρινίζει ότι πρόκειται για τα τέλη κυκλοφορίας του 2013 ενώ τονίζει ότι προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, καθώς «τα τέλη κυκλοφορίας είναι ανταποδοτικά –δεν είναι φόρος. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε τα υψηλότερα τέλη στην Ευρώπη και να μην έχουμε δρόμους. Το κράτος ζητάει τα τέλη αντισυνταγματικά και μάλιστα προκαταβολικά».

Ο κ. Ζέρβας συνεργάζεται με φίλους του δικηγόρους που τον στηρίζουν αφιλοκερδώς, καθώς όπως σημειώνει δεν διαθέτει ούτε καν τα 100 ευρώ που απαιτούνταν για την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς. Ωστόσο, σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα, τόσο «εναντίον των υπαλλήλων όσο και εναντίον του υπουργού Οικονομικών».

«Έχω δεχτεί την πίεση της πολιτείας επειδή αντιδρώ και αντιστέκομαι. Όποιος μιλάει σε αυτή τη χώρα, η διοίκηση στέκει απέναντί του και τον πυροβολεί. Ο κάθε συμπολίτης μου πρέπει να πάψει να είναι ραγιάς και να διεκδικήσει ό,τι του ανήκει» τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Ζέρβας.

Ακούστε το ηχητικό:





Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.